15.B@L#M

63 7 1
                                    

Dün akşam odamda otururken birden ışıklar kapandı ayağa kalktım ve kalktığımda birinin karşımda dikildigini fark ettim . Korkudan donup kalmıştım bağaramıyordum bile. Ben karşımdakinin yüzünü seçmeye çalışırken birden adamın ağzımı kapatması bir oldu adamın elinden kurtulmaya çalışıyorumdum ama çok güçlüydü o ara sihirli günlüğün adamın elinde olduğunu gördüm sihirli günlük o muhteşem ışıklarını saçtı ve oda da o ışıltıdan hiçbirşey gözükmüyordu. Birden adamın beni bıraktığını ve birinin beni kolumdan tutup çektiğini fark ettim. Işıltı sona ermişti her yer kapkaranlıktı bulunduğum yerin odam olmadığını anlamam çok sürmedi içeri köpek girdi yine ağzında kağıtla hemen alıp okumaya başladım
~seni bir seferlik kurtardım bidahakine bu kadar şanslı olmaya bilirsin sihirli günlüğün peşini bırakın ~
Bi dakika ya burda öğrenmem gereken şeyler var benim odama giren adam kimdi.? Benden ne istiyorlar?
~Bunların cevabını zamanı gelince öğreneceksiniz~
Gizemli gizemli konuşmayı kes artık çık karşıma bu kadar oyun yeter diye bağırıyor bir yandanda göz yaşlarımı tutamıyordum. Ya aynısı Can ın başına gelirse ne olur!! Sihirli günlük tekrar o muhteşem ışıklarını saçtı ve bu sefer odamdaydım. Sabah olmuştu. Odamın camından dışarı bakarken evimizin önünde Can ın arkadaşlarını gördüm Bu bir iki tanede değildi hemen koşup aşağıya indim. Durumu öğrendim ve bi şekilde hepsini yolladım. Koşa koşa Can ın yanına gittim uyuyordu. Bu olanlardan ona bahsetmek istemedim ve ona kahvaltı hazırlayıp onu uyandırdım.
Can herşeyi rüya zannediyordu. Bu işin peşini ikimizde bırakmayacaktık. Can kahvaltıya indi.
-Can
-Efendim
-Șu senin rüya varya.
-Çok kötüydü ya bahsetmek istemiyorum.
-Tamam
Ben masadan kalkıp odama hazırlanmak için çıktım. Can da ben hazırım diye bana çağırıyordu. Ben de geliyorum diye karşılık verdim. Çantamızı herşeyi aldık artık hazırdık.
Köpek yanımıza geldi. Beni çekiştirip onu takip etmemiz gerektiğini anlatmaya çalıştı. Onu takip ettik ve bizi bi arabaya bindirdi. Bu araba sanki gelecekten gelmiş gibiydi. Can ında benimle aynı düşünceleri paylaştığını anlamak için hiçte zorlanmadım.
Arabaya bindikten 1 dk sonra sihirli dağa gelmiştik. Arabadan indikten sonra araba ortalıklardan kayboldu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 03, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

***Sihirli Günlük***Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin