Hoofdstuk 7

3.2K 62 2
                                    

"Nog iets, wanneer precies begin ik de vriendin van Harry te ‘spelen’?" vraag ik voorzichtig, dadelijk denkt ze dat ik niet kan wachten of zo...

"Vanaf het moment dat je terug bent, zodra je weer in Londen aankomt, zal je op het vliegtuig naar LA gaan. Op de 16e zal je naar de show van de jongens gaan, samen met Danielle en Eleanor."

Dat was de eerste keer dat ze het over Eleanor had. Blijkbaar kijk ik bang, want ze zegt: "Maak je geen zorgen, hun zijn hartstikke aardig en je word zeker vriendinnen met ze." En ze glimlacht.

"Okee... Enne, hoe moet ik aan mensen uitleggen hoe we elkaar heb en leren kennen?" vraag ik.

"Je bent een vriendin van Lou, weet je wie dat is?"

Een ober komt ons eten brengen.

"De haarstyliste van de jongens, toch?"

"Ja dat klopt. Je zegt dat je een vriendin van Lou bent, en dat jullie elkaar op de verjaardag van Lux hebben leren kennen."

"Weet Harry dat ook?"

"Harry weer daar ook al van, ja."

"Okee dan nog een vraag; hoe moet ik op alle haat reageren?"

"We moeten eerst afwachten wat de fans van jullie gaan vinden. Modest! verwacht dat jullie niet zoveel haters zullen krijgen. Mocht je toch veel nare berichten krijgen, probeer het dan zoveel mogelijk te negeren. Sowieso niks op instagram, alleen soms op twitter."

"Hoe zit het met de media? Met interviews enzo..."

"Oh ja, wou ik je nog vertellen, omdat je Nederlands bent, en je daar ook beroemd zal worden, zal je inderdaad wat interviews moeten geven, hoe het tussen jullie gaat, en met je Engelse taal."

Ze nam een hap van haar eten.

"Dat regelt Sophie allemaal en daar krijg je dan een mailtje over, dus hou je mail in de gaten."

We eten ons eten op, praten nog over wat dingen en vertrekken weer.

"Alli, ik hoop dat alles zover duidelijk is, mag je altijd bellen of sms'en, en laat nog even wat weten of je beste vriendin meegaat." Ze zet haar zonnebril op en kijkt me aan.

"Zal ik doen, fijne dag verder." En ik loop naar het appartement.

*In Alli's appartement*

Ik maak de koelkast open om wat te drinken te halen, maar ik heb niks in huis. Dadelijk een supermarkt opzoeken, denk ik.

Ik plof neer op de bank en pak mijn werktelefoon erbij en zet hem aan.

Als hij eenmaal aanstaat maak ik een foto van het uitzicht van mijn appartement, en zet die als achtergrond en vergrendel scherm.

Ik pak mijn handtas en zoek mijn andere telefoon. Zodra ik die gevonden heb zoek ik de nummers van Saar, mijn moeder en vader en zet die in de werktelefoon.

'Oh god, ik heb je zoveel te vertellen!! Dit is mijn werktelefoon, xoxo Al.' Sms ik naar Saar.

En naar mijn moeder: 'Mam, kunnen we morgenvroeg weer naar Nederland? Carla had me aangeraden om in Nederland wat spullen voor in huis te kopen, dinsdag zit ik weer in het vliegtuig naar LA, kom ik toch nog in Amerika :) kusjes Alli.'

Ik heb een sms'je van Saar: 'KOM GAUW TERUG, WE MISSEN JE!!'

Ik glimlach sta op en loop naar buiten; boodschappen doen.

Wanneer ik weer thuis kom zet ik alles op de juiste plaats, en val in slaap op de bank.

Ik wakker en loop naar de badkamer. Ik was mijn gezicht en kijk in de spiegel, pff ik zie er moe uit, denk ik bij mezelf. Onderweg naar de slaapkamer hoor ik mijn telefoon gaan, een sms'je van mijn moeder:

'Lieverd, ik ben om 9 uur bij je, red je dat? Kusjes mama.'

Ik kijk naar de tijd, half 9, moet lukken. Gauw kleed ik me om en maak wat ontbijt.

*Die dinsdag.*

Ik zit in het vliegtuig naar LA. Eerste klas, heerlijk!! Niemand zit naast me, dus kan ik lekker mijn benen op de andere stoel leggen. Ik val bijna in slaap en denk terug aan de laatste paar dagen...

-Toen mijn moeder en ik in Nederlands aankwamen ben ik gelijk naar Saar gegaan, die onze hele vriendinnen-groep in haar huis had gehaald. Toen ik het ze vertelde waren ze allemaal blij voor me, gelukkig.

Saar kon gelukkig mee naar Londen verhuizen, ze had haar ouders gauw gebeld en die vonden het goed. "Kan ze in Londen een baan zoeken" hadden haar ouders dr verteld.

Ik sms'te daarna Carla om te vragen hoe het zat met al onze spullen. Volgens Carla zou de dag daarna 2 vrachtwagens komen, 1 voor mij, 1 voor Saar. Toen alle meiden weg waren hebben we bij Saar alles verzamelt wat ze mee moet nemen, daarna bij mij.

Toen we daarmee klaar waren zijn we naar Amsterdam Centraal gegaan, en hebben we allemaal leuke dingen voor in ons appartement gekocht.

Meteen daarna ging ik naar mijn ouders, Jill kwam  gillend op mij af en knuffelde mij zo hard, dat ik bijna stikte.

Gister hebben we alles in de vrachtwagens gedaan, die met de boot naar Engeland ging. Toen we van iedereen afscheid hadden genomen zijn we in het vliegtuig gestapt naar Londen. Eenmaal in het appartement keek Saar haar ogen uit. "Waaaaauw, dat wij hier nu wonen zeg!!" zei ze. Gauw maakte we haar slaapkamer klaar en pakte we alle dozen uit. Het ziet er veel gezelliger uit nu.-

Omdat Harry en ik nu in het openbaar samen moeten, leek het Carla handiger als Saar in Londen blijft, zodat ik rustig eraan kan wennen dat ik beroemd word. Gelukkig snapt Saar het wel.

*In LA*

Ik zoek gauw mijn koffers en loop naar de uitgang, als ik ineens iemand hoor vragen: "Alli Baekers?"

Ik draai me om en zie een meneer met een pak en stropdas aan. "Ik ben je chauffeur en breng je naar het hotel.

Ik vraag me af waarom hij een pak aanhad, maar vroeg er verder niet naar.

Als we bij het hotel aankomen staan er horde meisjes te gillen en schreeuwen. Sommige hebben zelfs borden met ' I LOVE YOU NIALL' en 'FATHER MY CHILDREN LIAM' erop, en ik moet lachen.

Ik stap uit de auto en loop gauw naar binnen. Ik zie RJ staan. Hij loopt naar me toe en zegt: "Hi Alli, fijn dat je er bent!! Je slaapt in kamer 7893, op de 7e verdieping, over 1 uur heb je een bespreking met Harry en Carla in kamer 5629" Hij geeft me de sleutel en loopt weg.

Ik kom de hotelkamer binnen, wauw, hij is bijna net zo groot als ons appartement!! Ik leg al mn kleren in de kast, en loop naar de badkamer om te douchen.

*1 uur later*

Ik sta voor de deur van kamer 5629, en klop aan. 

"Binnen." hoor ik Carla zeggen en ik loop naar binnen. De kamer is ongeveer de helft van mijne, en in het midden staan een aantal banken.

"Hallo Alli, ga zitten," zegt Carla en ze glimlacht.

A/N: vanaf hoofdstuk 12 doe ik pas P.O.V. van Harry, omdat Alli en hij dan samen zijn!! (:  

-----------------

COMMENT

VOTE

FOLLOW

Forced LoveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu