Tyven

246 5 1
                                    

I et øjeblik sagde hun intet, for at være ærlig var hun tæt på at vende sin opmærksomhed tilbage til bogen, men for at vise hvor stædig han var, bestemte hun sig for at sige noget.

"Hvad vil du, Malfoy?" Mumlede hun.

Den lyshåret satte sig overfor hende og bøjede hovedet så han kunne se hvad der stod på bogens ryg, som hun tabte på bordet.

"Hvorfor er du så led?" Han jokede kun halvt.

"Oh, du bliver virkelig nød til at tænke meget over det." Sagde hun sarkastisk og rullede med øjnene. "Sig endelig til når du finder ud af det."

Med det sagt, tog hun sin bog i hænderne og begyndte at læse videre, men den blev taget ud af hendes hænder! Af ingen andre end Draco Malfoy! Den store idiot var ved at gå hende på nerverne!
Hermione rejste sig og slog hænderne ned i bordet. "Giv mig den tilbage, din idiot!"

Draco gav et lumsk smil og læste titlen, det lumske smil forsvandt. "Hvorfor læser du om drager?" Spurgte han.

"Jeg skulle bare væk fra nogle tanker." Bed hun af ham, og tog bogen tilbage. "Og du skal ikke blande dig, jeg læser bare."

"Nå Granger, hvad er din yndlingsfarve?" Hun kiggede over på ham, han havde et andet smil plantet i ansigtet, hun skuede af ham, men vendte tilbage til sin bog. "Nå?"

Hun sukkede opgivende.

"Og hvad godt formål har det?" Bed hun af ham igen

"Bare vent og se!" Han hævede sine arme op i forsvarsposition. "Jeg tænkte bare, at nu når både du og jeg er Præfekter kunne vil godt lære hinanden at kende."

Det tog et øjeblik for Hermione at registrere, men da hun endelig gjorde, brød hun ud i latter. Siden hvornår begyndte Malfoy at gide 'lære andre at kende'? I hendes øjne, øre og andre lemmer, var ideen hylende morsomt.

"Vil du? Vil du virkelig lære mig at kende? Mig af alle mennesker...!" Hendes latter kunne ikke styres.

"Ja, ja." Han rullede med øjnene. "Det har jeg jo allerede sagt. Jeg troede du ville høre bedre efter end det, Granger."

Ordene gik direkte i hjertet, og hendes latter stoppede, så hjernen kunne samle nok tanker til at give ham igen. "Kalder du mig nu ikke Mudderblod mere?"

Hans ansigt kringlede i hovedet til et foragtet ansigtsudtryk. "Sig ikke det klamme ord, Granger, mine øre bløder!"

Hun vidste virkelig ikke hvad hun skulle gøre eller sige til hans kommentar. Han havde altid givet hende øgenavne i deres skoletid, så at høre ham sige de ord, som hun og alle andre altid havde sagt, det var en mærkelig ting.

Hun stod op, tog sin bog og forlod biblioteket, men det varede ikke længe før hun hørte et ekko af trin bag hende, mens hun gik ned af den korridor hun var kommet.

"Granger, vent!" Det var... Ja gæt selv. Malfoy!

Hermione vendte sig hurtigt rundt for at give ham et 'come back' men fandt sig selv millimeter væk fra hans ansigt, hendes kæbe var faldet og utalte ord hang på hendes tunge.

Så tæt som de stod overraskede dem begge, så Draco trådte hurtigt et par skridt tilbage, mens en lyserød farve trådte frem i hans kinder.

"Hvorfor er det lige at du så gerne vil være venner med mig, og hvorfor lige så pludselig?" Sagde hun i irritation og krydsede sine arme over brystet. "Endnu et af dine syge tricks? Nå? Men denne gang er jeg ikke en del af det."

"Nej, jeg..." Mere nåede han ikke før hun allerede var på vej væk i høj fart. Hvis Hermione havde taget hendes tid og set tilbage, havde hun set et såret udtryk på Draco's ansigt. Han vendte sig og gik i den modsatte retning.

Næsten i løb på vej tilbage til hendes værelse, smækkede hun døren og satte sig på stolen ved vinduet for at tænke, bogen hun havde haft med sig hele tiden, lagde hun i skødet.

Den måde han havde kigget på bogen, hun kunne ikke placere hans reaktion.

"Hvorfor læser du om drager?" ...

A/N: Jep det var endnu et kapitel.
Og må lige sige igen, jeg oversætter denne her fra originalen som er på engelsk, og har fået lov af Echo3641
Det næste kapitel vil komme når hun udgiver sit, og jeg får det læst:)

The Girl and The Dragon (Dramione) oversat fra Engelsk til DanskWhere stories live. Discover now