- HaYaT -

7 0 0
                                    

Nedenn ? Nedenn herşey böyle ? Niye ? Niye böyle olmak zorunda..?
----------

Yeni evimize geldiğimde ağzım açık kaldı.Evin dış döşemesi muhteşemdi.Eski evimizin bir bölümü yandığı için aynı mahallede başka bir eve taşınmak zorunda kaldık..
Annem "Evvveett şimdi evimize yerleşmee zamanıı" diyerek beni kendime getirdi çok heyecanlı olduğu her haliyle belliydii. Eve ilk adımlarımı attığımda biraz ürperdim her ne kadar temiz ve huzur dolu bir evmiş gibi gözüksede bir ürperti hissetmiştim ama fazla takmadım. Yeni evimizi sevmiştim hemen kardeşimden önce davranıp kendime bir oda seçtim geniş vee evin bahçesine bakıyordu
Eee tabii Şila'yı unutmamak lazım evimizin neşesi Golden Retrivver cinsi bir köpekti..
Bana babamdan doğum günü hediyesi olarak gelmişti neeyyseee şimdi bu konuları geçelim..
Aynı okula devam ediyordum enn çoktaa buna sevinmiştim çünkü yeni okul yeni arkadaşlar bana ters hiç uyum sağlayamam..
Gelelim benim durumuma -17.11.15 - 19:49 - benim için en güzel tarihlerden biriydii ama 01.12.15 tarihinde sonlandı o günden beri bunalımdayım arkadaşların sayesinde şuan ayaktayım he buarada ismim Eda..
Benim can dostum Sudenaz her dakikam onunla geçer arkadaslarım hatta kardeşlerimin içinde bir ona birde Emre'ye değer veririm.Şu sevgili olayına geri dönersek ismi Emir'di birbirimizi deliler gibi seviyorduk ama benim üstüme atılan bir 'iftira' yüzünden ayrıldık ona herşeyi açıkladım onunla bir arkadas aracığıyla konuşuyorduk ne desem dinlemedi ve artık 'yeterrr'dedim bendekide sabır bir yere kadar değilmii.?
Seven adam gitmezdi dedim ve son noktayı koydum..Ve ben ayrılmamızım nedenini bir hafta sknra öğreniyorum...Neysee bu konuları kapatmak istiyorum.

Evimizin temizliğini bitirdiğimiz için kamyonla gelen eşyaları dört bir koldan yerleştirmeye başladık.
Herşey annemin istediği gibiydi ve o çok mutluydu ee onun sayesinde bizde mutluyduk.
Yarın pazar günüydü yanii son günn.Yarın okullar açılıyordu bizde hafta sonu evin tüm işlerini bitirmek istiyordukki hafta içi rahat olalım

En son saat 09:48'de koltuğun bir köşesinde uyuduğumi hatırlıyorum başkada bir şey hatırlamıyıyorum..

Arkadaşlar kusura bakmayın ilk bölüm bende uzun yazmak isterdim ama elimden gelen bu hikeyeyi yeni yazmaya başladığım için görüşlerinizi merak ediyorum lütfen yorumlayıın :))) ;)))

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Dec 30, 2015 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

OKULTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon