Deel 11❤️-zwembad1.0

728 31 6
                                    

Emma's POV
"wel tortelduifjes, ik ga zwemmen, komen jullie mee?"zei Grayson.
Ethan zijn armen begaven zich nog steeds rond me.
"ja, daar heb ik wel zin in. Ik ga mijn bikini even thuis halen. Ben direct terug." Zei ik.

ik probeerde rustig onder Ethan's armen uit te komen, maar hij hield me te stevig vast en begon te grinniken. Dan liet hij me toch los en drukte nog snel een kusje op mijn wang. ik giechelde.
ik spurtte traag naar buiten naar onze achterdeur. Ik zocht onder de bloempotten voor de reserve sleutel en vond hem. Ik opende de deur en rende naar boven. Ik deed snel mijn bikini aan en haalde de make-up die ik nog aan had van mijn gezicht. Ik stopte een joggingsbroek (ik hou van joggingsbroeken in de zomer) en een los topje in een sporttas en liep terug de trap af naar buiten. Ik deed de deur op slot en stopte sleutel in mijn sporttas.
Ik ging terug naar de Dolan's en opende het poortje van hun tuin. Grayson zat al in het zwembad en Ethan had drankjes gehaald voor ons. Ik zwierde mijn sporttas op de grond naast de tafel en keek naar Ethan. Hij lachte naar me. Ik lachte terug en pakte zijn hand. We stapten zo naar het zwembad.
Wanneer we naast het zwembad stonden vroeg Ethan of we samen in het zwembad zouden springen, maar voordat hij zijn zin kon afmaken had ik hem al een flinke duw gegeven richting het zwembad. Gray en ik proestten het uit van het lachen terwijl Ethan terug boven kwam.
"kom hier jij!" riep Ethan naar me terwijl hij met zijn hand door zijn nat haar ging. (je weet wel, zo dat knap hot gedoe dat jongens doen haha 😍😂)

Ethan's POV
Emma had me in het zwembad geduwd. Ik had dat helemaal niet verwacht. ik probeerde zo snel mogelijk uit het water te komen.
Emma en Gray zaten zich nog steeds plat te lachen. Ik liep de trapjes van het zwembad op en liep richting Emma. Ze had door dat ik haar ging pakken en begon te rennen door de tuin.
Ze giechelde.
Ik liep harder achter haar aan en had haar bijna ingehaald. we hebben zo'n 2 toertjes in de tuin gelopen. Daarna had ik haar eindelijk ingehaald. wat was ze snel seg!

Ik greep haar vast met mijn armen rond haar buik. Ze struikelde door mijn benen die achter haar liepen en zo vielen we samen op de grond. We lachten hard. Mijn armen waren rond haar middel. Ze giechelde en klom boven op me. ze pakte mijn polsen en legde die boven mijn hoofd zodat ik niet weg kon. Ze keek me aan en glimlachte. Ik glimlachen terug en zag haar stilletjes naar mij toe leunen.

Emma's POV
Ik zat boven op Ethan's gespierd sixpack 😍 en boog rustig naar zijn gezicht. Ik was bijna bij zijn lippen. Ik zag dat hij zijn hoofd omhoog deed om mij te kussen, maar juist op het moment waarbij we bijna elkaars lippen raakten trok ik expres weg.
"dat zal je toch moeten verdienen ze!haha" zei ik.
"oooh, komaan babe" zei hij lachend.
Ik sprong recht en rende snel naar het zwembad. Ethan volgende me snel. Toch was ik als eerste bij het zwembad en sprong er in. Ethan sprong er ook in. Toen we terug boven kwamen zwom hij naar me toe. Hij deed zijn armen rond me en.......

Hihi, morgen vervolg!!! Bedankt om te lezen ❤️❤️
Peace☮✌🏼️

Naast jou//Ethan Dolan//NederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu