Capitolul 2

15.8K 895 27
                                    

JAXON

Hei, scumpete.

Priscilla se așază lângă mine, aruncându-mi unul din zâmbetele ei lascive, prefăcându-se de minune.

Din cauza muzicii din club, ea își apropie buzele de urechea mea pentru a se face auzită, dar mai mult ca să stârnească bârfele. Le văd pe colegele iubitei mele prin mulțime, știind perfect că mă țin sub radarul lor încă de când am pus piciorul în club. Iar Pris și-a dat seama de asta imediat.

— Cred că o să ai probleme în paradis, țipă în urechea mea.

Continui să îmi țin telefonul în mână, așteptând ca iubita mea idioată să îmi trimită mesajul nenorocit și doar îi zâmbesc prietenei mele. Îmi duc țigara dintre degete la buze și trag fumul în plămâni, privind cum telefonul îmi este smuls. Când îmi întorc capul și îi arunc o privire urâtă lui Pris, îi observ sânii mari și apetisanți expuși de parcă ar fi de vânzare. Dacă nu aș fi copilărit cu ea și nu ar fi cea mai bună prietenă a mea, cred că Savannah ar fi fost istorie până acum.

Îmi ia mâna liberă în a sa și o pune pe coapsă, împingând-o sub fustă. Se lipește complet de mine și pot să îi simt respirația care ar fi trebuit să emane alcool, însă nu pot să îi cer chiar atât de multe prietenei mele, știind că toleranța ei pentru alcool e zero.

— Încep să mă plictisesc de jocul ăsta, să știi.

Persoanele din jurul nostru se uită la noi mirate și, probabil, vestea că aș putea să mă culc cu Priscilla începe să se vehiculeze. Exact conform planului, și sunt convins că iubițica mea o să audă asta foarte curând.

Văd ecranul telefonului meu aprinzându-se și îmi iau mâna de sub fusta ei, fiind complet acaparat de ecranul luminat.

— Nu pot să dau naștere bârfei ăsteia de una singură, Jax.

Îmi ridic capul înainte să apuc să citesc mesajul, mă uit la brunetă, apoi la vulpoaicele care nu ne scapă de sub ochi, și zâmbesc. Îi pun un braț după umeri, trăgând-o mai aproape de mine și îi prind urechea între dinți, mușcând-o ușor. Observ privirile unui coleg de an de-ai iubitei mele, iar gestul brunetei nu întârzie să îl uimească. Se lipește complet de mine și îmi înconjoară talia cu ambele brațe. Toate privirile sunt fixate asupra noastră și strategia noastră e perfectă.

— Te iubesc enorm, Pris, și o să îți fiu veșnic recunoscător pentru ajutor.

Își freacă nasul de obrazul meu, apoi își apropie buzele de urechea mea.

— Sper să nu o pierzi pe Savannah, fraiere. Acum, hai să vedem cât talent de actriță am în mine.

Sare în sus atât de repede, încât am impresia că o să ajung cu fața în canapea și trebuie să recunosc că a reușit să mă sperie puțin. Se transformă într-o femeie nervoasă, care mai are puțin și mă ucide, apoi își ia băutura și mă împroașcă.

Toate privirile se întorc spre mine și, brusc, ajung în centrul atenției. Și asta cred că e metoda prietenei mele să se răzbune pentru mușcătura de pe ureche. Urăște asta incredibil de mult.

Îmi arată degetul din mijloc și pleacă, iar eu alung toată atenția din jurul meu cu o privire urâtă și amenințătoare. Mă uit în telefon și zâmbetul mi se lărgește când văd mesajul.

Satana: Ar trebui să îți cauți un munte și să îl populezi pentru că acolo ai fi înconjurat de singurele persoane care ar putea să te suporte. Vreodată.

Jaxon: Am nevoie de tine să îl populez, scumpo.

Trimit mesajul și mă uit pe ringul de dans. Liam și Violet se distrează de minune și câteodată îmi doresc să am ce au ei. Cred că aș putea să am aceeași conexiune cu Savannah, dar firea ei mă scoate din sărite și îmi vine uneori să o omor. Nu la propriu, evident. Sunt prea frumușel să îmi țin fața în spatele unor gratii de metal.

Santajul iubiriiWhere stories live. Discover now