O n e

3.3K 188 5
                                    

Ahoj :) .. vítam ťa a ďakujem aj tebe osobne za 64k prečítaní❤️

Zíde z očí zíde z mysle.

Rose: To rozhodne nebol môj prípad. Každý večer totiž patria moje myšlienky Niallovi.

S Niallom sa poznáme už od piatich rokov. Hrávali sme sa na ulici, bili sme sa s lopatkami od piesku po hlavách a obaja sme nenávideli rovnakých ľudí. Vyrástli sme spolu.

Rovnaké zmýšľanie, rovnaké spomienky. Trápne chvíle, chvíle plné smiechu a šťastia. Drby, spomienky , tajomstvá. Bolo to fajn.

Bolo to niečo, čo rozhodne môžete nazvať najlepšími priateľmi.

Od roku 2010 sa naše cesty míňali. Ja na strednej, užívala som si naplno letné prázdniny a on... naplno si užíval život celebrity. Aspoň tak to vyzeralo.

Mnohokrát na mňa dopadol ten pocit úzkosti, keď sa vedľa v dome v jeho izbe nesvietilo. Nemala som komu povedať o svojich láskach, nemala som od koho zobrať úprimné rady. A tá šialenosť, písať si o mojich zážitkoch a tajomstvách do denníčka, to nebola moja šálka kávy.

Pocit úzkosti ma však premohol a odvážila som sa mu zavolať. Chcela som sa s ním len porozprávať. Bola som nervózna, aj napriek tomu že som v podstate rátala s tým, že mi nezdvihne.

Samozrejme že nezdvihol. Rovnako ako aj pred mesiacom, pred týždňom a predvčerom.

O pol hodinu som videla na Instagrame jeho fotku s tisícami fanúšikmi v pozadí. Ten úsmev, nebol falošný. Došlo mi, že viac už do jeho života nepatrím.

~

,,Rose!" bežal a kričal na mňa z konca chodby . Keď som sa otočila, bolo mi jasné, že ma prenasleduje.

Už z diaľky som cítila korenistú vôňu a predstavovala si jeho hlboko modré oči a napadla mi myšlienka, či sa jeho oči za ten dlhý čas zmenili.

Slzy sa mi tlačili do očí. Nerada ukazujem svetu moje slabé stránky a tak som sa ich snažila potlačiť. Mrzelo ma, že jedna hlúpa súťaž, dokáže rozbúrať pevné priateľstvo.

,,Niall prestaň." reagovala som na jeho dotyky okolo mojich pliec. Snažila som sa ho od seba oddialiť ako sa len dalo. Lenže, čo zmôžu moje ruky, proti tým jeho mohutným. Moje dlane sa ocitli v jeho pevnom stisku.

,,Prečo si taká? Stalo sa ti niečo?" reagoval keď som sa snažila vyhýbať sa akýmkoľvek dotykom.

,,Nič."

,,Fajn. Ideme si klamať? Pozri sa na mňa Rosie."

,,Nevolaj ma tak." otáčala som sa iným smerom.

,,Vieš čoho som sa vzala ja?"

,,Ako to myslíš?" zadíval sa mi do očí a tými svojimi modrými oceánmi prepaľoval tie moje hnedé. Rukami držal moje ramená tak, aby sa mi nedalo cúvnuť preč.

,,Ako by ti bolo keby som odišla študovať na Cambridge, tak ako som pôvodne chcela?! Lenže nie, ja som sa na rozdiel od teba snažila zachrániť naše priateľstvo!" miešali sa vo mne pocity smútku a hnevu.

,,O čom to-"

,,Odišiel si preč! Len tak si si zobral všetko zo sebou preč." ani som si neuvedomila že rozhadzujem rukami ako nejaká hysterka.

,,Sľubujem že ti to vynahradím."

,,Kecy." pretočila som očami.

___________________

Ciao! Píšem to ( priznám sa že až keď je tu už 60k ) aale keď som začínala tak proste - amatér bolo moje druhé meno. Neverili by ste aká je motivácia hviezdička, komentár a samotné prečítanie... Vám patrí veľké ďakujem. UŽÍVAJTE story:)*
N Xx

Nutella Boy [Sk] ÚPRAVA prebieha Where stories live. Discover now