4 TATLI BELA 'ÜNİVERSİTE'

15.4K 482 46
                                    

4 TATLI BELA, üniversitede!

Üçüncü Kişinin Ağzından;

Doğa hızla yataktan sıçradı alarmının sesi ile. Alarmını Şiir uyansınlar diye horoz sesi yapmıştı. Ama herzamanki gibi Şiir değil, o uyanmıştı.

"Varya Şiir, seni döveceğim." dedi Doğa gözlerini ovuşturarak. Onun yüzünden düştüğü duruma bak! Neyseki bu gün onlarda Selin kalmıştı da onlar da rahat bir uyku çekebilmişlerdi. Selin önemliydi. Boru değil.

"Ne Oluyor ĺan!" Evren bağırarak sıçradığında, Kayra okuduğu kitabı yanında duran şifonyerin üzerine bıraktı ve Şiir'in mırıldanmalarını dinlemeye başladı.

"Ya kızım uyuysana. Daha uyanmadım bile. Seni sinirlendirmeye zamanım olmadı." Ardından arkasını döndü ve horlamaya devam etti.

"Yalnız biz geç kalıyoruz!" Selin banyodan çıktıktan sonra onlara baktı. "Saat 8:10" Tek mantıklılatı benmiyim? Diye düşündü. Sonra gözü Kayra'ya yakıldı. Değilmişim.

Kızlar o Sokak kavgasında bir güzel dayak atmışlardı. Aslında kızlar değil. Şiir atmıştı. Mert ise korkak tavuk gibi kızların arkasına saklanmış, her yumrukta çığlık atmıştı.

"Yok artık! Yok nenemin dantelli Iphone'u!"

Şimdi ise Şiir hariç hepsi kalmış, üzerletini giyinmişketdi bile. Ama onun uyanma gibi bir durumu yoktu. O pek uyanan bir tip değildi. Neden! Diğerlerine bu soruyu sorsaydınız cevabı hepsinin aynı olurdu. Çünkü mal.

"Kalk kalk." Doğa balina misali Şiir'in üzerine atıldıpında Şiir inleyerek doğruldu.

"Inşallah başınıza basketbol topu gelir. Kornişonlar."

Ve bu şekilde bağırarak odadan çıkıp, dışarıda bekleyen erkeklerin yanında gittiler.

Ay sapıttı telefonum. Kendine gelsin yayınlanmaya başlanıcak. Inşallah yani... Şarkı da mükkemmel...

4 TATLI BELA 'ÜNİVERSİTE'Where stories live. Discover now