003

24 2 1
                                    

Ik pak ook mijn jas en we rijden naar de primark we kopen kleding we gaan nog bij andere winkels dan rijden we naar de vriend van kim. We staan voor de deur en bellen aan. En er doet een jonge jongen Open hij heeft bruine krullen en bruine ogen hij steekt zijn hand naar me uit ik doe hetzelfde en hij zegt ik ben brad.

Ik: ik ben feline.

Brad: jij woont nu zeker bij kim.

Ik: ja.

Brad: oké kom maar binnen dames.

Ik fluister tegen kim omg wat is hij knap.

Kim: ben je verliefd.

Ik: ja maar ik kan hem toch nooit krijgen.

Kim: niet zo denken.

Ik: oké.

Brad: willen jullie ook wat drinken.

Ik: jawel doe maar cola.

Kim: doe mij ook maar cola.

Brad: oké.

Brad loopt naar de keuken en komt even later terug met 3 glazen cola. Ik pak het glas aan waardoor ik even zen hand aan raak. Ik voel dat er een tinteling door mijn hand heen gaat en kijk verlegen naar Brad. Hij glimlacht naar me en zegt dat we wel kunnen gaan zitten.

Brad: kim kun je even komen.

Kim: ja is goed.

Brad en kim lopen de deur uit.

Brad: het klinkt misschien raar maar toen ze mijn hand aanraakte voelde ik een tinteling door mijn hand gaan.

Kim glimlacht en zegt: toen we hier net waren zei ze gelijk: omg wat is hij knap. Brad begint te blozen, dus misschien kan et iets tussen ons worden zegt Brad. Kim knikt en pakt Brad zen hand en trekt hem mee naar de woonkamer waar Feline zit. Je houd je kop kim fluistert Brad in kim haar oor. Kim begint te lachen en slaat snel haar hand voor haar mond. Ik vraag wat er is Maar Brad begint te blozen en Kim begint weer te lachen. Brad? Vraag ik voorzichtig.

Brad: ja ?

Ik: nou waar is de wc?

Brad: ik loop wel even mee, glimlacht hij. Ik knik en loop achter hem aan. Als we er zijn bedank ik hem en hij legt even zen hand op mijn schouder, alweer gaat er een tinteling door me heen. Ik glimlach even en dan loopt hij weg. Ik ga snel naar de wc en loop dan richting de kamer waar we zonet in zaten. Ik kijk naar wat foto's die aan de muur hangen en glimlach. Als ik de kamer binnen begint Brad meteen te glimlachen. Ik glimlach terug en hij begint te blozen. Ik plof weer op de bank en drink het laatste beetje cola op.

Kim: zullen we zo naar huis gaan. Dan kun je je kleding nog even in je kast hangen.

Ik: ja is goed.

Brad: oké kom maar dan laat ik jullie er even uit.

We lopen naar de deur en we zeggen gedag tegen Brad we lopen naar de auto en de chauffeur doet de deur al voor ons open we stappen in en rijden naar huis. Thuis een ik met al mijn kleding naar boven en hang het in mijn kast. Als ik klaar ben loop ik weer naar beneden. Ik loop naar kim toe, en vraag wanneer we gaan eten. Euhm we hebben nog niet echt eten in huis, maar je mag wel een pizza bestellen antwoord kim. Ik bestel een pizza en kim neemt een salade. Kim en ik kletsen wat op de bank totdat de bel gaat. Ik ga wel zeg ik terwijl ik opsta. Ik open de deur en zie Brad staan.
Ik: heyy ? Wat doe jij hier?

Brad: ik breng jullie pizza

Ik: oohh ik wist niet dat je dat deed.

Brad: nou ik moet snel weer door, ook al praat ik liever met jou. Glimlacht Brad. Ik begin te blozen en pak de pizza aan. Dankje wel zeg ik terwijl ik de deur dicht doe. Ik loop naar binnen en vertel alles aan kim. Ik dek de tafel en we gaan eten. Als het op is help ik ook weer met afruimen en we kijken nog even tv. Kim is het goed dat ik ga slapen? Ik ben best wel moe zeg ik. Kim knikt en ik loop naar mijn kamer toe. Ik slaap al snel.

Nobody Love's MeWhere stories live. Discover now