Capitolul 2- Adevarul

176 12 3
                                    

M-am urcat in masina si a trebuit sa suport un drum destul de lung pana in Londra. M-am uitat pe Broșura cu chestiile necesare :
,,O bagheta? De unde cumpăram noi asa ceva ?,, intreb eu curioasa .
"Nu mai pune atâtea întrebări . " mi-a răspuns ea.
Hmmm...Grozav....scoala noua :( ,colegi noi . In cei 4 ani petrecuți la scoala nu am reusit sa-mi fac niciun prieten. Nimeni nu vorbea cu mine ,toti ma cred o ciudata . Iar acei toti au fost terorizați de furia mea odată .
Dar...o sa ma schimb . Nu o sa mai fiu Bella cea lasa care sta in umbra fiind ignorata de toate fetele si ținta băieților de bătut joc. Deja m-am schimbat. La Hogwarts toată lumea ma va respecta sau vor avea de a face cu ....Izabella Valentine.
                                 *
Ma uit pe geam si sunt întrerupta de un suspin  al mamei mele . Ma întorc plictisita la ea si sunt socata de doua cuvinte pe care le-a spus: "Esti adoptata "
Nu..mnuu dar e imposibil. Ok poate se explica de ce sunt vrăjitoare dar.. Eu adoptată? De ce nu mi-ai spus? Toată viata am crezut ca tu mi-ai dat viata. -izbucnesc eu in lacrimi .
Dar..daca chiar sunt adoptata..cine sunt părinții mei? Unde sunt? Vreau sa ii cunosc ,sa-mi explice care e treaba cu toată vrăjitoria asta .
Părinții tai au ...murit.imi Răspunde calm mama.
Te-am adoptat de la niste cunoștințe îndepărtate .Mama si tatăl tau au fost niste oamenii minunați . Uite ,iti voi spune toată treaba cu Hogwarts-ul.
Am fost ochi si urechi la spusele mamei despre acea scoala. Mi se părea atat de fascinant Hogwarts . Am mai aflat ca parintii mei naturali au sange pur.Nu ca as stii ce inseamna asta.
M-am uitat la  GPS-ul masinii .Mai aveam putin pana la Londra .Dar ,totusi am decis sa trag un pui de somn .
In următoarele zile urma sa încep o noua viata.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 26, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Strange Love StoryWhere stories live. Discover now