#2 Seznámení s Andreou

3.6K 147 8
                                    

Daniel: Jdu už spát dobrou noc a krásné sny.
Já: Dobrou Danieli.
Šla jsem si taky lehnout. Ráno se probudím s pocitem, že Danieli řeknu, co k němu cítím. Zapnu počítač a co nevidím. Na facebooku je nový příspěvek kde je napsané: Daniel Ek je ve vztahu s Andrea Zábnická. To mě hodně ranilo. Nevěděla jsem co dělat.
Píšu Danielovi: Není to fake vztah?
Daniel: Ne miluji jí už dlouho.
Mé srdce se rozbušelo a mé slzy začaly téct po mích líčkách.Co budu dělat? Bez něj nemá smysl žít.. Napadlo mě v tu chvíli jediné. Vyryju si na ruku jméno Daniel. Tak jsem to udělala. Se slzami v očích a myšlenkama jsem si vzala žiletku a už to jelo..Vyrila jsme si na levou ruku Daniel♥ . Celý den jsem probrečela.
Další den mi volá Daniel: Ahoj Deniso nechceš jít ven?
Já: Ehm no jasně.
Daniel: Tak fajn ve 3 u hypru ok?
Já: Ok
Daniel: Chci ti někoho představit.
V ten moment jsem měla ještě víc a víc slzy v očích.Vzala jsem si ven mikinu, aby neviděl vyřezané jeho jméno. Šla jsem tedy na určené místo. V tom ho vidím jak se objímá s tou jeho a v tom jí políbí. Bylo to něco strašného. Rychle jsem utekla za křoví a vybrečela se. Znovu jsem si dala řasenku a šla za něma.
Daniel: Je ahoj Deni.
Já: Ahoj.
Daniel: Deni to je moje princezna Andrea.
Andrea : Ahoj Denčo dost jsem o tobě slyšela.
Já: Ehm ahoj Andreo jo a co například?
A tak jsme se rozkecaly..Vždy jak se políbily nebo on jí obejmul měla jsem slzy v očích.. Byla jsem neštastně zamilovaná do svého nejlepšího kamaráda, který je zadaný. No bylo to pro mě rána do srdce. Večer jsem šla domů a doma jsem se rozhodla že spáchám sebevraždu. Jenže doma mě čekala rodinná oslava, takže jsem si jí musela naplánovat v jinačí den....



►Best Friends◄Kde žijí příběhy. Začni objevovat