l carnitine ne gibi etkileri vardir

11 0 0
                                    

[http://goo.gl/IMNI0S l carnitine]

l carnitine

L carnitine spor yaparken en onemli yardimi yorgunlugu engeleyip enerji yukseltmeye yardimci olmaktir. Bu nedenle halk arasinda yah yakici olarakta bilinir.

İngiltere'de yapilan bir calismada ; arastirmacilar deneklere 6 ay boyunca plasebo haplari (etkisiz haplar) ve L-carnitine destehi verdiler.

L-carnitine kullanan denekler, plasebo kullanan deneklere oranla kosu bantinda %25 daha uzun zaman kaldilar ve bu denekler diherlerine oranla %50 daha fazla yah yaktilar ve kaslarda %50 daha az kayip yasadilar.

L-Carnitine ve Egzersiz

L-carnitin aslinda bir egzersiz yardimcisidir. Egzersiz sirasinda yag asitlerinin mitokondrilere tasinarak yakilmasini sahlar. En uygun kullanma zamani egzersiz programlarindan oncedir.L-carnitine 'in ayni zamanda yorgunluhu azalttihi ve istah kesici olarak gorev yaptihi da bulgular arasindadir. B5 vitamini Carnitin ile enerjik etki sahlar ve yah metabolizmasini destekleyerek etkiyi artirir. B5 vitamini iceren destekleri secmeniz sizin icin faydali olacaktir. l carnitine kullanildiginda spor yapmayi kesinlikle unutmayiniz yurus yapmanizda yeterli olucaktir.

[http://goo.gl/IMNI0S l carnitine] l carnitine sayesinde saglikli vucuta sahip olabilirsiniz.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 16, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

l carnitine ne gibi etkileri vardirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin