,,Pošleš mi fotky?"

1.5K 96 15
                                    

A šli jsme do školy..
Jediné čeho se bojím je, že holky budou žárlit, přece jenom třeba Terka se o něj snaží skoro rok takže se těšim až mě bude vraždit pohledem a až se dostane k noži tak nejen pohledem.. (:DDDDD) U školy jsme čekali asi jen 5 minut a hned nás pustili do školy. Straaaašně jsem se tam těšila no.. Ve dveřích jsem se Vadima pustila a šla jsem ke své skřínce.. No dřív byli šatny ale předelali nám to na skříňky takže bomba. Den utekl vcelku rychle, no Vadim dneska jel pryč. Takže venek neplatil... Ach jo.. Vadim mi dal pusu na rozloučenou a utíkal na vlak. Když jsem přišla domů, zapla jsem si notebook a psala jsem si s lidma. Asi tak za 5 minut mi napsal nějaký asi Vadimův fanoušek. Jmenoval se Horác Bečka.. Horác.. To mi něco říká, jo to je Vadimův kámoš! No nic přijmu mu to a uvidíme..
H.B.: Čau :)
D.M.: Ahoj :)
H.B.: Jak se máš? :D
Psala jsem si s ním asi hodinu a půl a pak po mě začal chtít fotky a vyhrožoval mi, že něco nakecá Vadimovi.. Nevěděla jsem co mám dělat, tak jsem si ho zablokovala a šla jsem se kouknout jestli je Váďa aktivní. Byl, tak jsem mu napsala.
D.M.: Ahojky :)*
V.T.: Cau
D.M.: Co ti je??? :(
V.T.: Ty si myslíš ze mi Horac nerekl o tech fotkach?!
D.M.: Cože?! Já mu nic neposílala!
V.T.: No jasne ukazoval mi je
D.M.: On je po mně chtěl ale já mu nic neposlala!
V.T.: A mas dukaz?
Poslala jsem mu screenshot toho chatu co mi psal, a on mi uvěřil. Nedivim se mu, taky bych se naštvala kdyby mi někdo řekl že někomu Vadim posílá fotky.. To ale nebylo všechno co mi Horác udělal..

:)*

Je to vzájemné? Part 2. [Dokončeno]Where stories live. Discover now