Kill Me/•/

652 67 38
                                    

Draco,elindeki gülleri eğilerek toprağın üzerine koydu.Elini uzatarak soğuk,kaskatı mermer taşına dokundu.

''Benim 'Monie'm bunu hak etmiyordu.''diye düşündü.Yalnızca iki ay olmuştu.O'nu görmeyeli,sesini duymayalı,O'nu hissetmeyeli...Draco sadece yaşayan bir ölüydü.Her akşam,her saniye o anı düşünüyordu.Sevdiği kızı Draco öldürmüştü.Sadece onu sevdiği için,başka bir şey için değil.

''Aşk...Sevipte kaybetmek mi?''

Ağlamayalı çok oluyordu.Sevdiği kızın onu böyle görmesini istemiyordu Draco.Çünkü biliyordu;Hermione onu biliyordu,görüyordu,hissediyordu.Sadece aralarında şeffaf bir perde vardı.Kalın,soğuk...ama şeffaf.Sevdiği kızın mezarındaki toprağa dokundu.

''Üşüyor olmalısın Granger.Seni ısıtamadığım için özür dilerim.Senden nefret ettiğim her saniyeye lanet olsun.O gün seni koruyan ben olmalıydım,sen değil.''Burukça gülümsedi genç adam.

''Biliyor musun Granger,Teddy Lupin çok tatlı bir çocuk.Belki bizimde bir gün çocuğumuz olabilirdi.Hayatta olsaydın...''dedi ve o günü hatırlayınca sırıttı Draco.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Draco Hermione'nin tepesi tırmandı.

''Uslu dur Malfoy!''dedi ve göğsünden ittirdi onu.Draco sırıtarak biraz daha eğildi.

''Bu benim yaramaz halim değil Granger.Henüz hiçbir şey görmedin.Ama istiyorsan seve seve gösterebilirim.''dedi ve dudaklarını Hermione'nin dudaklarına bastırdı.Hermione daha fazla dayanamayarak,üstündeki genç adamı hevesle öpmeye başladı.Draco bunun üzerine sırıtmış ve kızı daha sert öpmeye başlamıştı.Draco dudaklarını Hermione'nin dudaklarındn ayırdı.Ve kızın boynuna narin öpücükler bırakmaya başladı.

''Draco...ben...''Draco kafasını kaldırıp kıza baktı.

''Sorun değil.Hazır değilsin,seni anlıyorum.Ama şunu bil ki Hermione;bir gün durmamı değil,devam etmemi...''Draco'nun lafı yediği yastık ile yarım kaldı.

''Kapa çeneni Malfoy!Sadece kapa çeneni!Uyumaya çalışıyoruz!''dedi ve arkasını döndü Hermione.Draco ise İhtiyaç Odası'na dualar etmekle meşguldü.Draco kolunu Hermione'nin beline attı ve ona biraz daha yaklaştı.Hermione ile kaç aydır çıkıyordu.Ama ona her gün daha da aşık oluyordu.Draco Malfoy,geçen seneye kadar aşka bile inanmazdı.Hermione başını çevirip Draco'ya baktı ve gülümseyip tekrar önüne döndü.

''İyi geceler Malfoy.''

''İyi geceler Granger.''dedi ve gözlerini kapadı Draco.Huzur ,mutluluk ve endişe...Biribirine karışan üç duygu.Ama Hermione'nin yanında huzur ve mutluluk daha ağır basıyordu.

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Draco tanıdık bir ses duyması üzerine etrafına bakındı.Bir siluet ona yaklaşıyordu.

''Potter...''diye fısıldadı.

''Evet Malfoy.Ne yapıyorsun burada?Seni...seni iki aydır hiç görmedim.Öldüğünü sanmıştım.''

''Yanılmamışsın,Potter.O olmadan ben her gün ölüyorum.''dedi Draco yere bakarak.Potter şaşırılavcak derecede içten bir gülümseme yolladı Draco'ya.

''Biliyorum Malfoy.Belki de en doğrusu budur?Belki de böyle olmalıydı?Biliyorsun,bu senin suçun değil.Bu tamamen benim suçum.O gün gelmesine izin vermemeliydim.''

Kill Me/•/DramioneWhere stories live. Discover now