Yolculuk

145 19 0
                                    

Yine sikıcı bır günden sonra uyumak için yatağıma uzanmıştım yarın büyük bababamlara gideceğimizi bilmek artık sıkıcı günlerin bittiğini ve heyecanın başladığının habercisiydi buda uyumamam için iyi bir sebepti .
Ancak biraz yatakta dönüp durduktan sonra uykuya daldım .
Güneşin ilk işikları odamı aydınlattığında gece geç uyumama rağmen hemen uyanmiş ve anne babamın odasına doğru koşar adım illerliyordum .
Odanın kapısını açtım ve hızla babamın üstüne atladım babam korkuyla gözlerini açtıgında günaydın deme şeklin güzelmiş umut diyerek beni kucakladı ve annemin de gözlerini açmasıyla hazırlıklar başladı annem hızla ayaklanıp hadı çabuk hazırlanmalıyız diyerek hepimizi telaşlandırmayı başardı beni kucakladıgı gibi odama götürdü kısa sürede hazırladıktan sonra hızla kendi odasına doğru kosmaya başladı o sırada odadan çikan Babam mı gören annem bi an durakladı ve babamın yakasını düzelltikten sonra odasına girdi.
3 saat gibi bir süreden sora odadan çıkan annem bizi uyur vaziyette görünce sinirlenip babamın yüzüne kıyafetlerini islatmicak şekilde bir bardak su doktü .
Babam çiglık atarak uyandığı için bende korkuyla yerimden fırlamiş
Ve uykumun sonuna gelmiştim
Annem sinirli bir şekilde bababma bakıp acele edip duruyorsun dünden beri şimdede uyuyosun diyerek çikişti.
Daha sonra kapıya yonelip elini bana uzattı elimi tutuktan sonra kapıyı açıp babama bavulları işaret etti ve acele et diyerek arabaya bindi babam kısa bir süre sonra bavulları bagaja yerleştirip şoför koltuğuna geçti
Babam sanki annemden intikam almak ister gibi son hızla ilerliyordu annemin aşırı derecede hız korkusu vardı .Çiğlıklar atarak babamı yavaşlatmaya çalişiyordu . Babam biraz yavaşlayınca annnem de sakinleşmiş babamı azarlıyordu.
Bunlar yaşanırken benim içimde fırtınalar kopuyordu her saniye vucudumun bir yanı uyuşuyor bana anlatılmaz acılar yaşatıyordu
Annem ve babama bagırmaya çalıştım ama sesim duyulmuyordu babamın omzuna doğru hamle yapmak için elimi kaldırdım ancak o anda bütün bedenimi saran uyuşukluk beni koltuğuma sabitledi gözlerimin yavaşça kapandığını fark ettim .Kıssa süre sonra gözlerim tamamen kapandı ve beni hiçliğin ortasına bıraktı.

ARSİAS Ejderha Lord İnflamesWhere stories live. Discover now