Capitolul 1.

981 51 6
                                    

Mici raze de soare patrundeau printre gratile celulei.O liniste profund umplea încăperea , încăperea la fel de goală ca si sufletul meu, gol , gol ca un camp de flori pe timpul veri si odata venita toamna totate se ofilesc si apoi mor, mor asa simplu fara sa dea vro explicație fara sa spună cuiva de ce , vara sa aibă acordul cuiva .Asa este viata, uni te iubesc, alți te urăsc , alți te dispretuies iar alți stau si privesc viața ca pe o libertatea la care nu mai ajung .Esti asa aproape sa iesi din infern si un singur lucru te face sa te întorci de unde ai plecat , sa nu mai speri la ceva mai bun , sa simti ca vrei sa mori si sa te ineci in insați agonie murdară si infecta ca si peretii unei închisorii ca si pereti unei case numite asa ,mai bine spus casa mea.Locul unde am crescut , locul unde am invatat , locul unde am mâncat bătaie zi de zi dar si locul unde am inceput sa dau bătaie zi de zi , locul unde eram asazisa prizionera noua, batuta si jignita, iar acum locul in care eu "Delicventa" fac legea.Casa mea , viata mea este in jurul unei închisorii .Dar a venit timpul sa plec si sa îmi incep adevărata misiune , aceea de a ma razbuna. Mie mila de cei care vor intra pe mana mea dar mai mila îmi este de cei care nici măcar nu vor sti ce ii va lovi. Poate aveam eu 12 ani dar acum nu mai am.

-Delicvento , esti liberă , urla paznicul la mine , deschizând usa celulei .Ma ridic usor din patul nespalat si ma îndrept spre iesire.
-Ai grija ce faci, îmi spune paznicul.
-Credeam ca ma vei trata ca pe un simplu prizonier , am spus eu uitându ma la el.
-Sti prea bine ca tu esti fata mea asa ca hai odata i ati la revedere de la celelalte fete si pleca din infern, nu asta iti dorești de atâta timp.??, ma intreaba el ridicand dintr o sprancrana.Ma uit la el si imi dau seama cum tipul si a pus amprenta pe chipul sau brazdat de oboseala.
-Ba da , dar sti ce îmi doresc de si mai mult timp ?, il intreb analizandu l atent.
-Răzbunare ?, intreaba uitându se in ochii mei .
-Vezi ca ma cunosti, ii spun
-Hai dute la fete si încerca sa nu mai intri in belele, da ?? Ma uit la el si Râd la afirmația lui.
-Doar sti ca sunt magnet de asa ceva ii spun si plec spre curtea închisori.Era o zi de vara destul de călduroasă soarele strălucea destul de tare pentru câmpul acesta mizer.
-Samanta .
Îmi întorc privirea spre persoana ce ma striga.
-Pleci nu ??, ma intreaba Lerry (o deținută nou venita), cu o privire ce te face sa simti nimic altceva decat mila.
-Da dar stai linistită nu se va atinge nimeni de tine , voi veni in vizita si voi vorbi eu cu celelalte fete.
-Mersi , îmi spune imbratisanduma strâns.
-Iti multumesc ca mai apărat atata timp.Îmi spune ea strangandu ma cu putere Cu acele bete numite maini.

-Cu placere , si fa ce ti am zis daca lovesti prima iei adversarul prin surprindere.Ii spun in timp ce îmi readuceam aminte antrenamentele pe care le făceam cu cel mai bun prieten al meu din scoala de corectie James.Oare ce o mai face??.Dar nu reusesc sa îmi inchei gândul ca o aud pe Gina zbierand la Perry.

-Hai gata jet de aici piticanie.
-Nu.poti sa fi si tu mai drăguță , ii spun Ginei care este cea mai intepata dintre toate detinutele si de aceea si cea mai buna prietena a mea.Mama ce bătaie mi am mai luat de la ea cand am ajuns prima data aici. O da pe Perry din brațele mele iar aceasta o i a la fuga spre celule.
- Daca eram asa drăguțe nu mai eram asa bine acum .Îmi spune ea sictirita.
-Da incerc sa fiu mai drăguță si eu , voi iesi la civilizatie si sti cum e trebuie sa ma abtin din a mai înjură si bate.
-Da nasol de tine.
-Daaa foarte nasol , spun eu stiind cat de mult incearca sa iasa Gina din inchisoare pentru a avea grija de fica ei.
-Încă nu ti a obținut avocatul libertatea, nu??, o intreb privind- o atent in ochii.
- Nu !,este inutil taietelul acela pe doua picioare care cică se cheamă avocat ,este un tâmpit., nu stiu ce ma voi face Samanta este al optelea avocat.Irina deja are doi ani si eu nu am mai vazut o de luni intregi, promitemi ca vei avea grija de ea si ca o vei lua de la cretinul acela care cică e tasu.
-Da asta este prioritatea mea , cum ajung in oras ma voi duce la dobitocul ala de sot al tau si o voi lua pe Irinuca iti promit Gina.Si oricum mie îmi spui nici nu am degete la mâini sa număr câți avocați am avut si nici unul nu a reusit sa facă ceva util din cauza lui.
-Da Samanta dar la tine este altceva el era mereu acolo sa iti bage bete in roate , in schim la mine nu face nimeni nimic sa le bage bete in roate avocatilor si ei tot nu reusesc sa ma eliberează.
-O sa incerc sa te scot de aici promit, Gina.
Spun luând o in brate.
-Te iubesc delicvento.
-Si eu puscariaso.
-Apropo cum vei ajunge in oras.
-Autostop , nu am alta varianta sunt sigura ca nimeni nu va veni după mine.Cel putin nu ii voi spune ei ca astept pe cine pt ca imi va spune ca il astept degeaba.
-Da, la ai tăi nici nu ma gândesc.
-Părinți mei nici nu cred ca mai stiu cum arăt.
-Da dar te vor vede in curand.

-Da asa este , hai si la celelalte fete vreau sa îmi iau la revedere.
-In propriul stil.
-In propriul stil , spun eu începând sa alerg spre curtea cea mare unde erau cam toate prizionerele .
Sar in spatele unei blonde spalacite pe care nu am suportat o niciodata si o dobor la pământ .
-Ce rahat vrei Samanta ???., ma intreaba ea nervoasă .
-Sa ti umflu putin falca dreapta ii spun eu ajutand o sa se ridice de pe jos.
- Aaaa deci pleacă delicventa, Ma intreaba ea iar in jurul nostru se face un cerc de persoane.
- Da plec astăzi si o sa îmi fie dor de voi toate.
- Stai linistită cand iesim de aici stim unde sa te cautam .
- Aaaa da !!!, unde??.
-Pai te găsim pe prima coperta de la o revista de scandal asta este sigur primul loc de unde te am putea cauta.Spune ea cu un zâmbet de fufa proasta pe care o iubesc.
- Asa este ne mai auzim spun făcând un semn ducându mi mana la frunte ca un adevărat locotenent.
-Baftă striga mai multe fete, baftă striga mai încet Blonda mea si Gina.
- Stați fara grija o sa îmi meargă bine daca nu ma întorc intr o lună aici.
- Te asteptam stai fara nicio nădejde spun cele doua , iar eu incep sa rad.
Ma duc sa ma schim in alte haine si îmi preiau lucrurile personale .
O guma de mestecat , niste cercei,
Si un rucsac.
-Baftă , îmi spune gardianul deschizând mi portile mari ale închisorii.
Nu pot sa cred ca după acele porți care se deschid mecanic este viata mea de acum 10 ani , libertatea.
Gardianul îmi face semn ca pot iesi, ma duc spre el il iau in brate si ii plasez un sărut pe obraz.
-O sa îmi fie dor de tine Grasule.
-Si mie Delicvento , ai grija imi spune.
-Pa !,ii spun iesind pe cele doua porți.
-Bafta !,îmi spune el.
Ies pe cele doua porți ,mirosea a libertate , nu pot sa cred sunt libera lacrimile năvălesc pe obrajii mei , insfarsit libera , libertatea miroase si se vede altfel fata de atunci cand aveam 12 ani.Nu pot sa cred ca au trecut 10 ani de cand nu am mai fost libera.

Genunchi îmi cedează iar eu astept sa fac contactul cu asfaltul fierbinte al verii.Dar nu , simt cum doua maini buternice ma prind si se infasoara in jurul meu.
-Stiam ca ai sa vi , spun zâmbind in acelasi timp stergandu mi lacrimile.
-Cum puteam sa îmi las delincventa sa meargă pe jos sau sa meargi tu o asemenea frumusete de fata in masina altui bărbat acela nefiind eu.
-Termina spun eu dându i un pun in umăr.Stiam ca sunt frumoasa dar de la el nu imi placea sa primesc complimente imi este doar prieten.
-Hai in masina.
-Te iubesc James.
ii spun urcând ma in spatele lui.
-Si eu te iubesc urato.
Ne urcam in masina si pornim spre New York.
Stau si ma gândesc cum l am întâlnit pe James , îmi era coleg la scoala de corecție pana sa fiu mutată la închisoare atunci cand am devenit majora.Îmi era cel mai bun prieten el ma apara , el ma ajutat sa ma învăț sa ma bat el îmi este ca si un frate, iar atunci cand a plecat mi a promis ca va veni după mine.Si asa a si facut. Il iubesc dar doar ca pe un frate mai mare.El va fi cheia mea spre răzbunare ,familia mea si el ar trebui sa se pregătească caci voi veni.
***

BUNA ACESTA ESTE PEIMUL CAPITOL SPER SA VA PLACA SI DACA VRETI SA CONTINUI SCRIEȚI UN COMENTARIU SAU VOTATI .SCUZE PENTRU GRESELI.
LA MEDIA ESTE SAMANTA.

PuşcăriaşaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum