karşı çıkanlar

3.2K 80 11
                                    

PEKİ YA KARŞI ÇIKANLAR?

Eminem, Tupac, Micheal Jackson, Bob Marley gibi ünlüler bu sistemin farkındaydılar ve önüne geçmek için savaş verdiler.

Eminem dışında hepsi öldü.

Tesadüfi (!) rakamlarla. 25 yaşında, 25 Aralık'ta vs. Özellikle Micheal Jackson'ın They Don't Really Care About Us adlı "yasaklanan" videosunu izlediğinizde farkına varırsınız.

TEK GÖZ sembolü içeren bir duvarın önünde şarkının "Beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar" dizelerini söyler Micheal Jackson.

Daha sonra yeniden duvarın önünde "Ama asla beni ele geçiremeyecekler." demiştir. (şarkı sözlerinin bu tek gözlü duvarın önüne denk gelmesi imkansız.)

Çünkü Micheal Jackson, dünyayı kendine "sevgiyle" bağlamış bir efsaneydi.

Taciz vs. gibi komplolara maruz kaldı hem de hiçbir kanıt olmadan çünkü o bu sistemde değildi. Bir yerde ayağının takılıp düşmesi gerekiyordu ve şöhreti giderek darbe yedi.

Bu sistem istemediği herkesi yutuyor.

Eminem de ilk şöhret olmaya başladığı yıllarda bu illetin içerisindeydi ancak son albümünde ve baba olduktan sonra çok değişti. Recovery'deki (son albümünün adı) şarkıların sözlerine bakarsanız bunu anlayabilirsiniz. Ayrıca Rihanna ile yaptığı düet de, Rihanna hayranlarını kendi tarafına çekmek amaçlıydı çünkü Eminem bu sisteme karşı çıkmaya başlayınca medya vb. basın organları tarafından sindirilmeye başlandı. Ve eğer susmazsa, bu şekilde sesini duyurmaya devam ederse sonu maalesef Micheal Jackson gibi olacak.

Göreceksiniz. Çünkü sistem dediğim gibi istemediği herkesi yutuyor.

Lady Gaga'ya ödül verdiği sıradaki korku dolu bakışlarını kıyafetinin çirkinliğinden dolayı mı sanıyorsunuz? Tabii ki hayır.

O kıyafetteki mesajdan dolayı dehşete düşmüştü ki son zamanlarda tehdit aldığı söyleniyor. Son resimlerinde teni çok soluk ve gözleri hep çok açık, huzursuz görünüyor. (uyku ve depresyon hapları almaktadır)

İLLUMİNATİNİN GERÇEKLERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin