New school

6 0 0
                                    

New School • New friends • New enemies.

Jeg vågnede op næste morgen i Spencers hus, da jeg jo havde sovet her. Vi skulle i skole i dag, lidt nervøs var jeg vel. Jeg gik ud og tog et bad og gjorde mig bagefter klar med makeup osv. af tøj havde jeg nogen brune bukser og en sort tanktop med en adidas trøje på i blå. Vi gik nedenunder og skulle spise, de allesammen var her. Hvilket ville blive akavet. "Nå, Cecilie har du sovet godt?" jeg nikkede, jeg var for træt til at åbne munden. "Glæder du dig til at begynde på skole med Spencer?" jeg nikkede og smilte skævt. For at være venlig smilte jeg. Jeg savner bare min seng.. omg. "Godt, det skal nok blive godt for dig!" Samtalen til morges var lidt mindre akavet end i går. Mig og Spencer var på vej i skole da vi nåede derhen gik vi ind i skolen som var en del større end den i England. Jeg havde fået en kode til et skab og låste det så op, skabene var blå og røde. Mit var rødt som jeg fik låst op. Jeg smed bøgerne ind undtagens min engelsk bog da jeg skulle have engelsk. Uheldigvis skulle Spencer have Tysk, så skulle selv finde klassen. Jeg fandt til sidst en dør hvorpå der var et skilt hvor der stod "Tysk" det skyldte i at jeg kom for sent. Thumps up (y) Jeg bankede på og gik ind. "Hej, du må være Cecilie James!" jeg nikker. "Hej og velkommen til!" jeg vinker et kort vink omg jeg skulle stoppe med det! Omg. Lorte start!

Akavet.

Awkward.

Jeg satte mig på en tom plads ved siden af en ret så dullet pige "Her er optaget" hun kigger snobbet på mig. "Ej undskyld det kunne jeg ikke se frk. snoobie!" og sendte hende et spastisk blik som skulle ligne et dræberblik. Forhåbentligt. Jeg tog min taske og satte mig ved siden af en dreng, hottie. "Man skal lige lære hende at kende, så er hun flink nok" jeg nikkede. Jeg er ligeglad, snobber er altid dumme. Idiot man. 

Hæhæ.

Timen sluttede, jeg havde ikke hørt meget efter, bare snakket med Tim, som han hed. Jeg rejste mig op, jeg havde aftalt at mødes med Spencer der. Jeg var på vej derhen da snobben afbrød mig. "Kender du Tim?" "nej?" hun nikkede "du må undskylde jeg var sådan" "du må undskylde men jeg har min tid som jeg bruger fornuftigt" og smilte falsk til hende. "Ja, vi kan bare snakkes senere" Hun forstod den vidst ikke.

Blondine.

Blondie.

Blondiii!

Blank.

Jeg så Spencer og satte kursen mod hende "Hvad lavede du med hende?" "jeg havde time med hende" "det er Claudia, hende jeg har fortalt dig om" jeg nikkede og hentede min mad. Vi satte os ned ved et bord hvor der kom nogen + Claudia som hun hed. Hvad fuck vil hun her. Hun er irriterende. Virkelig. "Hej Claudia?" "Hej, jeg ville bare lære dig bedre at kende! Hvis det er okay for frk. boss?" okay, de kan virkelig ikke lide hinanden. Spencer sendte hende dræber blikket. "Hvad har du i næste time?" "samfund" hun nikkede bare. "Du ved godt Tim du snakkede med ikke? Han er min kæreste" "Spurgt?" "Nej, så bare hvor godt du talte med ham. Man forelsker sig jo ikke i hinandens venners kærester" "Så det gøre man ikke?" spurgte Spencer. Claudia 'tskede' og gik. Hahahaha! 

Fornærmet, i den grad.

Fuck

Claudia

Er

Et

Irriterende

Menneske

Jeg hader hende allerede. Seriøst.

Saywat.

Sayawat. 

Sjøst. (Ligesom i seriøst bare hurtigt, sjøst.) Der blev I forvirret. Say'a'wat.

Jeg gik ind til samfundsfag sammen med Spencer, vi skulle have det sammen. 

Yay.

Thumps up for det.

Samfundsfag er virkelig verdens keeedeligste fag og man bliver let træt af det. Godnat. 

Ej jeg kunne godt en seng lige nu. Altså til at sove i. Ikke misforstå mig, ej omg?

Thihihi.

Fnis.

Jeg kunne høre klokken, gud er med mig! Yea! Nu skulle jeg hjem. Jeg skulle begynde til fodbold i dag. Sammen med Spencer. 

Thumps up for det! 

Jeg var kommet hjem og pakkede mit fodbold tøj ned i en stor hummel taske. Nu ventede jeg bare på Spencer ville komme, vi skulle følges derhen, yay. 

Thumps up for det.

Hun kom og sammen fulgtes vi hen til der hvor det nu er. Vi fik skiftet tøj og så startede træningen. Træneren havde sagt at der var kamp på fredag så han ville bedømme udfra træningen om jeg var god nok til at måtte være med i kampen på fredag. Please gud, sig jaa. Træningen var slut og han kaldte mig hen til ham hvor jeg så gik derhen. "Der er kamp fredag, du kan komme og være med" yay, gud er med mig. 

Thumps up for det!

Jeg gik ud i omklædningsrummet "hvad sagde han til dig?" "at der var kamp på fredag og jeg godt måtte være med" 

Vi var på vej hjem fra fodbold træningen. Jeg fik sagt farvel til Spencer og tog elevatoren op til mit hus. Jeg kunne dufte at det lugtede af mad, men hvilken mad aner jeg ikke. Jeg satte mig hen til bordet og der blev lavet kartoffler med kødsovs. "Nå hvordan gik skolen?" "Godt!" "Hvad så med træningen?" "Det gik godt, der er kamp på fredag som jeg godt må være med til!" hun nikker og smiler "så alt er godt i London?" jeg nikkede og smilede stort. Men jeg savnede stadig England! Jeg gik ovenpå og fik lavet mine fucking lektier.

Fuck mit liv. Fml.

Bagefter fald jeg i søvn.

Godnat!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 12, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Summer Love ~ One DirectionWhere stories live. Discover now