Flashback

8 0 0
                                    

"Ida?" Jag hörde en viskning i mörkret när jag var på väg mot husvagnen. Ett skratt följde då jag hoppade till och vände mig om. Där stod Oscar med ett stort flin på ansiktet.

"Din tönt!" Sa jag och smällde till honom på bröstkorgen. Han skrattade bara igen. "Du skrämde ihjäl mig." Jag lät arg men flinet på mina läppar avslöjade att jag var allt annat än just det.

Han tog snabbt tag om min hand och började dra med mig därifrån. Förvirrat följde jag med, mest för att jag var nyfiken till vad han höll på med. Efter att han hade fått mig att dansa med honom för en månad sedan, vilket hade varit en total katastrof, så har vi bara blivit tightare. Efter ett tag kunde jag skymta havet bland alla husvagnar. Vi var snart framme vi stranden och sand tog sig in i mina ballerinaskor och drev mig till vansinne. Till slut tog jag av mig dem. Sanden var faktiskt ganska varm. Oscar var framme vid vattnet då han drog av sig tröjan. Jag skrek till och vände mig om samtidigt som jag täckte mina ögon. Ett skratt hördes bakom mig.

"Vad fan håller du på med Oscar?" Jag kände hans händer på mina axlar och han drog sakta ner bandet till mitt linne. Snabbt stelnade jag till. Han skrattade igen.

"Jag vill bara bada sötis." Jag slappnade av märkbart och lät honom dra av mig mitt linne. Han vände mig om och fick andan i halsen, precis som jag. Damn, han var ju inte otränad. Det var svårt att dra mina ögon från hans mage och han hade samma problem med att ta sin blick från mina bröst. Sakta men säkert kollade jag upp på hans ansikte, han kollade fortfarande neråt. Jag puttade till honom på axeln och han snubblade nästan då han inte var beredd på det. Jag skrattade åt honom. Snabbt drog han av sig byxorna och jag mina. Sen slängde han mig över hans axel och rusade ner mot vattnet. Jag skrattade hela vägen dit. Helt plötsligt omfamnades jag av kyligt vatten. Den jäveln hade kastat i mig.

"Oscar! Din tönt!" Svårt var det att hämta andan men till slut fick jag nog med luft att skrika det åt honom. Jag hörde honom skratta innan han hoppade i med ett stort plask. Ett litet fnitter lämnade min mun och jag höjde armarna som sköld mot vattnet som stänkte på mig. Även om han hade hoppat i minst en meter ifrån mig så dök han upp bredvid mig ändå. Hans armar letade sig runt min midja. Vi var väldigt nära; jag kunde känna hans andedräkt på mitt ansikte. Ett flin lekte på hans läppar och snart kände jag hans läppar mot min kind.

"Förlåt sötis." Viskade han med sina läppar fortfarande snuddandes vid min kind. En rodnad spred sig från min hals och upptill öronen. Jag puttade bort honom och stänkte vatten på honom som hämnd. Om och om igen. Till slut så slutade han att skydda sig själv med händerna och började i stället att gå mot mig. Jag blev osäker på vad han skulle göra och mina stänk blev mindre. Han flinade åt mig, tog ett stort steg och tryckte upp mig mot bryggväggen. Jag stelnade till och visste inte vad jag skulle göra, han bara tittade på mig med de där stora blåa ögonen och jag kom på mig själv med att drunkna i dem.

"Oscar?" Ett finger nuddade mina läppar och han hyshade mig försiktigt. Mina kinder hettade men jag förblev tyst. Aldrig har jag någonsin varit i en sådan här situation. Han tog ner sitt finger och jag la märke till hur hans ansikte kom betydligt närmare mitt. Andan fastnade i halsen på mig när han till slut bara var några millimeter ifrån mig. Han log lätt.

"Hämnden är ljuv." Viskade han och en chock gick igenom min kropp när vatten han skvätte upp träffade mitt ansikte som en flodvåg. Jag flämtade till och jag kunde svagt höra hans skratt genom vattnet som samlades i öronen på mig. Han blev till slit trött i armarna men jag stod fortfarande, med ögonen stängda och tryckt mot väggen. Oscar hade tagit några steg tillbaka under sin vattenattack och nu stod han framåtböjd och kippade efter andan. Jag blängde på honom. Han skakade lätt på huvudet för att få bort en massa vatten, det var då jag tog chansen. Jag hoppade på honom så att både han och jag hamnade under vatten. Jag höll fast i honom så vi kom upp samtidigt och i samma ställning som när vi dök ner; med mig på hans rygg.

"Hämnden är ljuv." Jag upprepade hans ord i hans öra och jag såg hur gåshuden bildades på hans nacke och axlar. Om det var på grund av att han var kall eller det jag sa vet jag inte, men roligt var det.

Jag var på väg att hoppa av hans rygg men han tog ett säkert handtag om mina lår och började sen gå in mot land.

"Blev du trött på att bada nu eller?" Frågade jag honom och vilade mitt huvud mot hans rygg.

"Är inte du det, du har ju till och med russinfingrar." Han tog ett av mina fingrar och inspekterade det.

"Det har säkerligen du med." Jag kunde föreställa mig hans leende när han släppte fingret och tog tag om mitt lår igen.

Snart var vi uppe på stranden igen. Vi tog på oss våra torra kläder som inte var så torra när de väl var klistrade till våra kroppar. Man kunde se Oscars sexpack genom hans vita t-shirt och jag klagade inte. Jag nickade mot husvagnarna och började gå mot gräsplanen som de stod på. Oscar hann snabbt ifatt mig. Tystnaden var fjäderlätt och bekväm när vi begav oss mot våra hem för sommaren. Det är det bästa med Oscar, man behöver inte använda ord för att njuta av hans sällskap.

Vi stannade utanför min husvagn, som var mittemot hans, och bara kollade på varandra. En kram utbyttes och jag skulle precis gå in i min husvagn när han stoppade mig.

"Vänta lite." Sa han tyst för att inte väcka någon. Jag vände mig om och han verkade väldigt nervös, till och med för att vara Oscar. Han tog tag i min hand och trädde någon på mitt ringfinger. Jag kollade förvirrat på honom.

"Ett bevis på att jag aldrig kommer att lämna din sida, vad som än händer." Viskade han. Sen kysste han min hand och gick in i sin husvagn. Vi kan väl säga att jag låg länge i min säng och pillade med den lilla silverfärgade ringen. Till slut somnade jag med ett leende på läpparna.  


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Can't believe I ever loved you ~ o.eWhere stories live. Discover now