İNKAR SPOR

476 24 0
                                    


Savaş öyle bir kaç dakika bana bakıp öylece durdu ona bakıp '' hadi inelim'' dedim. bana bakıp kafasının salladı , aşağı indiğimizde hiç konuşmadık Ahmet amca  yanımıza gelip Savaş'a sarıldı. Ahmet amca ya bakıp'' ben eve gidiyim artık '' dedim Savaş '' hayır'' diye bağırdı. 

Atolyeye geldiğimizde Savaş beni yanına çağırdı. evet onu seviyordum hemde çok ama bu aşk mı değil mi bilmiyorum çünkü daha önce hiç başıma gelmedi bun Savaş'a  söylemeyi de düşünmüyorum.

Savaş bana bakıp '' doğru mu ? '' dedi. bende ona bakıp '' ne doğru mu '' dedim . Bana bakıp '' biliyorsun '' dedi. '' ya kanka saçmalama ne sevmesi ben o an en şok yaratıcı olacak şeyi söyledim bir filmde görmüştüm.'' dedi harika bir yalan uydurmuştum ki hıçkırık tuttu yine bana tebessüm edip 'ben sana su getiriyim ''dedi. son gaz inkar spor nazlı...

Savaş'ın ağızından 

Nazlı 'nın bana dediği şey beni çok şaşırtmıştı. ama sonra sadece aşağı inmen içindi dedi rahatlamıştım ama bu konu hakkında konuşmamız lazımdı.

.........................................................................................................................................................

Bugün bir arkadaşımız doğum günüydü. ve nazlı da gidiyordu. bu konuyu onla konuşacaktım bugün.

doğum günü yerine geldiğimde nazlı öyle tek başına oturuyordu. onu yanına gidip'' sıkıldın mı '' dedim  bana bakıp '' biraz'' dedi . ona bakıp '' nazlı konuşmamız lazım ''dedim . bunu söylememi beklemiyor olacak ki  şaşkınlıkla bana baktı elini tutup onu kaldırdım ve parti alanına gittik  onu dansa kaldırıp konuşmaya başlıyacaktım ki içeriye gitmeliyim diyerek koştu. koşarak onu takip ettim. Bir odaya girmişti hemen yanına gidip konuşmaya başlıyacaktım ki kapıya gitti ama peri sağolsun kapıyı üstüme kitledi. nazlı biraz bana bakıp '' söyle ne söyleyeceksen '' dedi . kafasını ellerimin arasına alıp '' nazlı ben sana o gözle bakamıyorum ''dedim nazlı hemen ellerimi çekip yüksek sesle '' ben seni sevmiyorum deyip balkon kapısında çıktı ve gitti.

.....................................................................................................

Savaş'ın bana söyledikleri kalbimi çok kırmıştı kendimi ağlamamak için zor tutmuştum. ne sanıyordum ki melisa dan vazgeçip beni seveceğini falan mı salak kafa salak  düşünme artık düşünme derken arkamı döndüğümde önümde Savaş'ı buldum tam gidecektim ki kolumu tuttu . Bana bakıp '' konuşalım '' dedi daha ne konuşacaktık ki biz her şeyi   konuşmuştuk '' ilk ben konuşacağım '' dedim bana bakıp başını salladı. '' Savaş ben senle ilgilli bir kırılma yaşadım ama artık öyle bir şey yok ve biz bu konuşmayı yaptık bir daha yapmak istemiyorum bir de haberin olsun biz senle arkadaş falan olamayız artı '' dedim ve arkamı döndüm arkamdan bağırarak '' nazlı beni sevmediğini söylediğinde ben yıkıldım '' dedi ona bir kaç dakika baktım ve bir şey diyemedim bana yaklaştı . ona bakıp '' ne diyorsun sen  dün ne dedin -  derken sözümü bitirmeme izin vermeden beni öptü dudaklarımız birbirinden ayrıldığında '' ben seni seviyorum nazlı '' dedi ama karnım da bir ağrı oluşmuştu elimi karnıma götürdüğümde elim kan olmuştu yere düştüğümde doğukan bana bakıp '' benim olmazsan kimsenin olamazsın dedi ve koşarak kaçtı uykum gelmişti  Savaş benim yanıma eğilerek'' sakın uyuma'' dedi ama artık çok geçti.

EVET ARKADAŞLAR YENİ BÖLÜM BİLDİĞİNİZ GİBİ YENİ BÖLÜM İÇİN 5 VOTE UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR.





Savnaz: BaşlangıçHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin