1.

3.7K 140 3
                                    

Alex aki 180 cm magas sportos gyönyörű világos barna szemű fekete hajú fiú aki mellesleg divatos ,nem divat buzi hanem normális.Nem voltunk legjobb barátok  hanem csak a suliban szoktunk beszélni ,tesi óráink nagy része az ő osztályukkal van szóval ott is összefutunk.Minden nap találkozunk valamilyen módon ,tesin vagy a folyosón néha a buszon is.Nagyon szimpatikus személyiség azt a kis időt is szeretem vele tölteni ami adatik ,talán túlságosan is bejön ,de sajnos köztünk nem igen lehet ennél több mivel hetero ,legalább is nem vettem észre a viselkedéséből hogy ne lenne az.Szeret focizni ,bírja a csajokat .Én 172 cm világos barna hajjal ,kék szemmel a magam átlagos testalkatával ,inkább hagytam a dolgot hiszen ha a fiúk is érdekelnék akkor sem én lennék a súlycsoportja.
Már elment három nap ebből a hétből is ,nem volt a tesitanárnő ezért elmaradtak a tesi órák ,így nem láthattam Alex-ot miközben átöltözik,baromi jó teste van.Éppen törire készültem utolsó óra a mai nap ,kiugrottam büfébe venni valami nassolni valót és szerencsémre ott összefutottam Alexal.Beszélgettünk pár sort megkérdezte mivan velem ,meg a szokásos dolgok.Már épp indulni készültünk mikor kérdezett valamit ,amit eddig nem.
Figyelj már Geri lenne kedved összefutni valahol ma délután?-kérdezte és kacsintott

"Csengetnek"
Hát nem is tudom ,majd még megbeszéljük.-mondtam és beslisszantam a tanár után.

Elkezdődött az óra ,nem igen tudtam koncentrálni rá ,és nem azért mert a szokásos módon körülöttem vihogtak ,hanem mert elgondolkodtam Alex kérdésén ,hát persze hogy akarok vele találkozni te hülye ne is gondolkozz rajta.-gondoltam magamban.Miután kicsengettek elindultunk haza majd ott teremt Alex is.
Elkisérhetlek állomásra? ,én is arra megyek.-kérdezte

Persze ,hogyhogy vonattal?-kérdeztem

Meglátogatom apumat-felelte ,azért is kérdeztem hogy van-e kedved összefutni mert a vonatig van még egy kis időm.

Hát nincs sok leckém , szóval persze megvárom veled a vonatot.-feleltem normálisan nehogy észre vegye igazából mennyire örülök neki.

Na és akkor hova menjün addig?

Nemtudom ,ott van egy kávézó, oda beülhetünk -feleltem

Tökéletes ,akkor vezess -felelte egy mosolyal az arcán

Beszélgettünk sokat minden féléről ,miért váltak el szülei ,mi szeretne csinálni ha befejezi a sulit , szóval sokmindent közelebbnek éreztem magam hozzá ,mint barát.Aztán jött a csaj kérdés amit nagyon utáltam ,mert sose tudtam normálisan válaszolni.

Na és a csajjokkal hogy álsz?-kérdezte

Sehogysem -feleltem a singlik táborát erősítem.Közben próbáltam kitalálni hogy tereljek gyorsan ebből a kényelmetlen helyzetből.

Na ne mond már biztos van valaki aki bejön ,vagy bejössz neki ,például az a csak akivel mindig együtt vagy.

Ő csak a barátom ,az egyik legjobb, és nem akarok most csajt.-feleltem

Buzi vagy ?,mindenki akar csajt ha egy kis digi dugi idejére de akkor is.

Nem nagyon tudtam erre hogy reagáljak csak megvontam a vállam.

Najo lépjünk tovább látom ez nem a te témád.-felelte

Na és te hogy álsz a csajokkal .-kérdeztem ,nem tudtam csak úgy otthagyni azt a mosolyt

Hát van egy két jó bőr aki zaklat ,de nem az én esetem ,max egy jó dugásra lennének csak jók-mondta kacéran ,de ez nem én vagyok nem szoktam kihasznàlni így a lányokat.

Értem ,hát ez jófej tőled -feleltem

Mindketten meg ittuk az utolsó korty latténkat.

Na viszont tényleg megyek ,10 perc és megy a vonatom -mondtam neki szomorkásan ,jó volt vele ,de csak arra tudtam gondolni hogy mi lenne ha még is csak lehetne köztünk valami.

Rendben lassan nekem is mennem kell úgy is, jó volt dumálni ,máskor elmehetnénk egyett inni -mondta és kacsintott egyett

Benne vagyok-feleltem egy mosolyal az arcomon ,akkr holnap a suliban talizunk ,majd kézfogással elköszöntünk.

Hazaérve ,màr alig vártam hogy holnap suliba menjek és láthassam annak ellenére hogy tudom hogy a csajokat bírja többet éreztem utána mint barát.

SzerelmesenWhere stories live. Discover now