-12-

2.2K 76 1
                                    

Gideceğim yer bittiğinde duvara tosladım.Tek çarem ya teslim olmaktı yada yandaki çöpe atlamaktı.Çok güçsüzdüm o yüzden çöpe atladım ve deli gibi çığlık atmaya başladım.
Bir süre sonra yumruk sesi geldi ve çöpten kafamı çıkardım ve demiri beklerken ahmeti gördüm.Tamam biraz üzücü bir durumdu.Hatta baya üzücüydü.Ama demir niye gelsin ki o orda nefesle mutlu mutlu öpüşüyo.
Ahmet yanıma gelip

"İyi misin bişey yaptı mı ?" Diye sordu endişeyle.

"Yo iyiyim neyse ben eve gidiyim artık"

"Ben bırakırım gel" ahmetin arabasına binip kafamı cama yasladım ve akmak için bana yalvaran gözyaşlarıma izin verdim.

Eve gelince kendimi toparlayıp ahmete teşekkür ettim.Anahtarla kapıyı açıp eve girince rahatladım.İçimde nedenini bilmediğim bi ağlama hissi vardı.Koşarak tuvalete gittim.Duşa girip suyu açtım.Yere oturdum ve arabada yaptığım ağlama işlemini devam ettirdim.

Yarım saat sonra gözlerim yanınca ayağa kalktım ve duşumu aldım.Çıkıp bornozumu giyince ağlamam bitmişti.Aynada kendime bakınca inanılmaz çirkin olduğumu gördüm.Gözlerim kızarmıştı ve şişmişti.Şiştiği için nerdeyse kapanmıştı.İğrençtim.

Odama gidip pijamalarımı giydim.Saçlarımı taradım ve telefonumla kulaklığımı alıp rastgele bir şarkı açtım.

Gözlerimi araladım çıkan kulaklığımı alıp masaya fırlattım saat 3 olmuştu.Uyuya kalmışım.Mutfağa gittim suyumu aldım yukarı çıkarken nefesi görmemle bardağımı tutamadım.Nefes bana zaferle bakarken üstünde yorganın ve yanında demirin olduğunu görünce daha kötü oldum.
Sinirimi tutamazdım artık.Yanına gidip saçını çektim yumruklamaya ve tokatlamaya başladım.Sonunda sesten uyanabilen demir şaşkınca bize bakarken ona en sert tokadımı yapıştırdım ve odama çıktım.Göz yaşlarım biticekti artık.Telefonumu alıp duvara fırlattım..Her şeyi odamdaki herşeyi dağıttım.Lamba kitap defter..
Ağlamanın verdiği mayışıklıkla kendimi yatağa attım ve bunların bir rüya olduğunu umarak gözlerimi sımsıkı yumdum.
Sabah iğrenç bir sesle uyandım.Neyse bunu size söylemiyim.Yahu insan bi uyur hiç mi uyumadınız negeste o kadar güzel değil.
Kalkıp wcye gittim elimi yüzümü yıkayıp okul giysilerümi giydim.Çantamı hazırladım ve aşağı indim.
O sırada o piç nefesin iğrenç sesi duyuldu.

"Demir bugün gelmiycek.Seni şöför bırakır" Omuz silkip mutfağa gittim.Dolabı açıp bakındım.Havuç alıp yıkadım ve evden çıktım.

"Dikkat et kendine bücür" dedi demir.Hiç takmayarak evden çıktım.Biri kolumu tutunca o tarafa döndüm.Demirdi.Ay çok mutlu oldum.

"İçim rahat etmedi bücür" dedi ve kolunu omzuma attı.Jolunu ittim ve söylendim.

"Çek o pis kolunu ya ıy."

Arabaya binince gözlerimi cama yasladım ve yumdum.

Okula gelince çantamı aldım ve bizim tayfanın yanına gittim.Kantine gittik ve herşeyi anlattım.
Ben ne diyorum onlr ne diyo.Bugün herkes serolarda toplancakmş film falan...Nefesle demir içeri girince kalktık ve sınıfa gittik.

Dersler aynı sıkıcılıkla geçti ve çıkış ziliyke beraber bizim tayfa bir arabaya doluştuk ve serolara gittik.

SINAV VAR DİYE BU KADAR OLDU.BU HAFTASONU YB GELCEK.VOTE VE YORUMU UNUTMAYIN

Üvey KardeşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin