LA

35 2 1
                                    

POV Brooklyn,

"Dag mam" zeg ik nog even voordat ik de deur uit stap. "Dag Schatje" hoor ik nog uit de keuken en loop het huis uit. Ik pak m'n auto sleutels en doe het alarm van m'n auto uit, stap in, en rijd naar school.

Even later kom ik aan, ik parkeer m'n Audio A8 en zie de meiden al staan. Skye met haar scooter, en Avalon al uitgestapt uit haar auto. Ik gooi een glimlach naar ze toe. We dragen alle drie onze leren jasjes. Dan pakken we onze zonnebrillen uit onze tas en zetten hem op en geven elkaar een Smile van tevredenheid.

We lopen door de gangen van de school terwijl iedereen ons aanstaart. We flippen ons haar en Avalon en ik steken onze middelvinger op naar de Bitches. Ik loop naar de Queen bitch, Riley, toe en hoor haar praten over hoe ze jongens 'on turned'. Ik grinnik even, "Enige wat jij kan on turnen is een magnetron" Eerst kijkt ze vuil maar dan begint ze te praten. "Meisje toch, wat is je shirtje toch zo klein" Ik kijk naar mijn shirt en dan denk ik van 'wtf?' Voordat ik iets kon zeggen kwam Avalon al. "De ontwerper heeft jouw vriendjes lul gebruikt als inspiratie" ik hoor mensen om me heen lachen. Avalon en ik geven elkaar een high five. Jongens blijven naar ons staren terwijl Skye even snel haar zonnebril laat zakken en een jongen een knipoog geeft. Al snel daarna zie ik een briefje naar Skye toe gevliegt. Nou nou, dat is de zoveelste deze week.

We lopen door de gangen en dan hoor ik de bel. "Nu al" zucht ik. "Ik weet het, vreselijk" zegt Avalon. We lopen naar de les, maar dan zijn we net paar minuten te laat. We lopen onze klas die helemaal boven is in en zien iedereen naar ons staren. "Jullie zijn laat" en Mevrouw Kuijper komt dichterbij. "Er kwam wat tussen" zegt Skye snel. "Niets belangrijker dan Geschiedenis, weten jullie half hoe belangerijk dit vak is?" Ik luister niet verder en loop rechtstreeks naar m'n plaats die naast Skye en Avalon zit. Ik plof op de stoel, en alweer zie ik ogen naar me staren. "Wat" en ze kijken allemaal weer weg.

Op het bord zie ik 'Tweede Wereld Oorlog' staan. Serieus, hoelang wilt ze over die Hitler praten die elke keer Joden wilt grijpen. Ik voel mijn ogen langzaam zwaar worden, ik ga even rechtop zitten maar dan sluiten mijn ogen.

"Mevrouw Miller!" Schreeuwt er iemand en mijn ogen springen open. "Eindelijk" hoor ik weer en zie directrice Laren voor me. Snel zit ik rechtop. "Ik Uh ik-"
"Uw was weer in slaap gevallen, dit is al de zoveelste keer!" zegt ze, God ik wil niet weer van school gestuurd worden. "Ik moet u wel voor 2 dagen van school sturen nu!" ik spert mijn ogen. "Nee alsjeblieft niet-" maar ze laat mij niet uitspreken. "2 dagen, wil ik u hier niet zien " ze lopen de kamer uit en nu zit ik nog alleen met Skye en Avalon.

"Dat word 2 dagen zonder Brooke" zucht Skye. "Nee hoor" antwoord Avalon. "Wij hoeven toch niet naar school?" En dan begrijp ik wat ze bedoelt. "Jullie moeten niet in de prob-" maar Avalon laat me niet uitspreken. "Nee wij zijn samen of we zijn er niet" ik glimlach en dan gaap ik. "We hebben pauze, kom, ik heb best veel honger" mompelt Skye. "Pauze?!" Schrik ik dan. "Ja pauze, je hebt door heel 2e lesuur heen geslapen, vandaag hadden we Geschiedenis en Nederlands zelfde lokaal hé" en dan herinner ik het me. "Oh ja" Avalon rolt haar ogen en we vertrekken.

We lopen buiten want we hebben geen zin om naar 3e lesuur te gaan. "Ik ben het zat" zeg ik dan. "Snap ik" reageert Avalon. "Wat?" Skye kijkt op. "Deze school, die bitches, ik ben het zat" ik zie Avalon die naar me knikt. "Mee eens". "Weetje, ik wil weg hier" ik stop met lopen en kijk ze aan. "Waar dacht je naartoe te gaan?" Zegt Avalon die nu ook stil staan. "Een plaats net als..." mompel ik. "NYC, London, Sydney, Madrid,.." maar deze keer laat ik Skye niet uitspreken.

"Los Angeles" en beide kijken mij met grote ogen aan. "LA dus" glimlach ik.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bad Girls & Good BoysWhere stories live. Discover now