Lox's P.O.V

"Jeg vil flytte med Lina." Sa jeg og slang arma I kors. Jeg så på Pappa og Mamma med sinne I øya. "Greit" Sa Pappa med en gang. "VIRKELIG!" Ropte jeg og løp opp på rommet og pakka det jeg trengte til å flytte. Jeg er egt glad for å flytte jeg har det ikke noe bra her I Norge.... jeg har et jævlig liv... jeg kan ikke vente med å flytte! Tror jeg flytter on noen dager! Jeg slipper skolen! Og ingen på skolen vet at jeg skal flytte! Jeg skal farge håret og gji meg selv en makeover!

Jeg forta meg og pakka alt på rommet før jeg gikk ned trappa og ut av huset. Jeg gikk nedover til frisøren. "Hei Lina" Sa jeg når jeg kom til disken. "Hei Line hva kan jeg hjelpe deg med?" Sa/sapurte Lina og smilte. "Jeg vil farge håret..." Sa jeg og så på Lina som ble bleik. "Hvorfor det? Du har jo så vakkert hår!" Sa Lina sjokkert. "Jeg kan flytte med deg! de sa JA" Sa jeg og smilte. "Nei!" Sa Lina og smilte. "Jo" Sa jeg og ga Lina en klem. ''Og jeg vil farge håret så jeg kan få e n ny start'' sa jeg og lo. "Jeg vet hvilken farge du kan ha! Du skal gå fra svart til Blond!" Sa Lina og dro meg til bakrommet. "Hvorfor bakrommet?" Spurte jeg nysgjerrig. "Så ikke de fra skolen skal se deg! De kan ikke se at du har blitt en ny person! Du trenger nye klær og alt! Og jeg SKAL hjelpe deg!" Ropte Lina og dytta meg ned I en stol. "Den er grei! Hjelp!" Jeg sa det siste lavt så Lina ikke skulle høre det.

(3 timer senere)

"ferdig!" Jeg snudde meg og så meg selv I speilet. Jeg hadde langt blondt hår og en halv rød og en halv blå panglugg (hvordan skrive jeg det) som gjemte det ene øye mitt. "Wow Lina!" sa jeg overrasket. ''Vet jeg er best!'' sa Lina stolt. ''Kom her!'' sa jeg og dro henne inni en klem. ''Vi skal flytte til California!!'' ropte jeg og Lina sammen. ''Kom!'' sa Lina og dro meg med seg til bilen sin. Jeg og Lina snakket om alt og ingenting på veien til senteret. Når jeg og Lina kom inn på senteret fikk jeg en ide. ''Lina?'' spurte jeg og så meg rundt. ''JA?'' spurte Lina. ''Kan vi dra så jeg kan bytte navn?'' spurte jeg og så meg rundt så ingen fra skolen skulle høre meg. ''Why?'' spurte Lina og så på meg. ''Jeg vil ha et engelsk navn! det burde du også!" Sa jeg og la arma I kors. "Tror ikke jeg vil... men du kan" Sa hun og dro meg med seg til et stelle man bytter navn.

(30 min senere)

"Da heter du herved Lox" Sa mannen og smilte når vi gikk ut. "Da var det klær og sånt" Sa Lina og dro meg inn på Victoria Secret. "Hvorfor her?" Spurte jeg nysgjerrig. "Fordi du trenger noe sexy!" Sa Lina og kasta masse undertøy til meg.

(Etter shoppingen hater egt shopping så...)

"Da er vi ferdige!" Sa jeg full av glede I det vi satt på Starbucks. "Ja..." mer rakk ikke Lina å si før de to søteste men slemeste guttene på skolen kom bort til oss. "Halla jenter" Sa Justin. "Er du ny her?" Spurte Isac. " Ja..." Sa jeg og fortsatte med der jeg gjorde. "Ikke Vær sky" Sa Justin og satt seg vedsiden av meg. Før jeg viste ord av det hadde han lagt armen Rundt meg. Det var sykt ubekvemt... "Jeg heter Justin. Hva heter du?" Spurte han... klart jeg vet hvem du er din idiot! "Kom deg vekk" Sa jeg og dytta han ned fra benken. Jeg hørte noen jenter lo.... lol! "Hør her Justin! Jeg har hørt mange rykter om deg! Og DU vil ikke se min sinte side" Sa jeg og helte kafeen min over han. "Ikke håret!" Ropte Justin og dekka til håret sitt. "KOM L" Sa jeg og gikk. "Kommer L" Hørte jeg bak meg.

Justin's P.O.V

Jeg og Isac gikk inn på Starbucks... Når jeg kom inn døra fikk jeg øye på den rypa! Hun var sykt sexy! Jeg kunne ha fucka henne dritt hardt! (Advarsel langt bli litt dirty I denne boka) "Halla jenter" Sa Jeg og så på hun blonde. "Er du ny her?" Spurte Isac. " Ja..." Sa jenta og fortsatte med det hun gjorde. "Ikke Vær sky" Sa jeg og satt meg vedsiden av henne. Før hun rakk og gjøre noe la jeg armen min rundt henne. "Jeg heter Justin. Hva heter du?" Spurte jeg og så på henne med et flørtende blikk. Hun så på meg med et sint blikk.... why?¿ "Kom deg vekk" Sa hun og dytta meg ned fra benken. Jeg hørte noen jenter le.... pinlig "Hør her Justin! Jeg har hørt mange rykter om deg! Og DU vil ikke se min sinte side" Sa hun og helte kafeen sin over meg. "Ikke håret!" Ropte jeg og dekka til håret mitt. "KOM L" Sa jenta og gikk. "Kommer L" Sa hun andre og gikk etter hu blonde. "Ja du klarte deg bra." Sa Isac og lo. "Hold kjeft...."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 03, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

California (Brent Rivera/ Magcon/5SOS/1D/Vine)Where stories live. Discover now