Bölüm 24 - "Kaçta Biter?"

2.9K 141 9
                                    

Multi; Aras...

Bu bölümde de farklı bakış açıları var...


~~Ela'nın Ağzından~


"Onlar yarın izinli." sesini duyduğum anda olduğum yerde durdum ve arkamı döndüm.Duvara yaslanmış,ellerini göğsünün altında bağlamıştı ve o benimle alay eden surat ifadesini takınmıştı.Tabii ki de sırıtıyordu.Benimle alay ederken hep olduğu gibi...

"Sen nasıl böyle bir şey yaparsın?!" diyerek yanına yaklaşmaya başladım.Ama O hiç istifini bozmamıştı.

"Cezalısın." demekle yetindi.

"Senin ceza anlayışın bu mu? Daha yaratıcı olamazdın gerçekten!" bağırdığımda kolumu tutup beni duvara yasladı ve üzerime eğildi.

~Emir'in Ağzından~


Çikolata rengindeki gözlerine baktım.Elimi yumruk yaparak kafasının yanına, duvara yasladım.Kafamı boyun girintisine yaklaştırdım ve kokusunu içime çektim.Neden yaptığımı bilmiyordum ama bu koku kendimden geçmemi sağlıyordu.

Kokusunu içime çekerek, boyun girintisinden başladım ve kulağına doğru çıktım.Nefes alış verişi hızlanmıştı.Bu hoşuma gidiyordu.Kulağına burnumu sürttüm.

"Ne kadar yaratıcı olduğumu bilemezsin." diye fısıldadım kulağına.Nefesim tenine değince ürperdi.Yavaşça geri çekilip dudaklarına baktım.Benim dudaklarına baktığımı fark ettiğinde,dudaklarını aralayıp bir kere yaladı.Dudaklarını yaladığında o kiraz rengi dudakları daha çok parlamaya başladı ve benim dikkatimi artık hiç kimse buradan başka yere yönlendiremezdi.

Tam dudaklarımızı birleştireceğim sırada bir öksürük sesiyle sinirle gözlerimi yumdum.Açtığımda Ela'nın şaşkınlıktan büyümüş gözleri ve aralanmış dudaklarına gülesim geldi ama öpüşmemizi yarıda kesen kişi tekrar öksürünce öfkem baskın geldi, hızla arkamı döndüm.Müdürün bize attığı uyarıcı bakışlara karşılık Ela'nın kolundan tuttum ve yürümeye başladım.Merdivenlerden çıkıp boş kolidara adımımı attığım anda tekrar duvara yasladım ve dudaklarımı yaladım.

"Nerde kalmıştık?" dediğimde gülümsedi.Dudaklarına eğildiğimde yüzünün girmiş olduğu şekle kaşlarımı çattım.Bakışları bende değildi.Arkamdaki bir şeye ya da kişiye sabitlenmişti.Yavaşça arkama döndüm ve karşımızda ki sarışın çocuğa baktım.

"Aras?" Ela'ya baktığımda yanakları utançtan kızardığını gördüm.Aras denilen çocuk kaşlarını çatmış ve ellerini yumruk yapmıştı.

Aras üzerime yürümeye başlayınca bende yumruğumu sıktım üzerine gitmeye başladım.Tam yumruğumu kaldırdığım sırada Ela aramıza girdi ve bizi ayırdı.Aramızda bir metre kadar mesafe vardı ama Ela sanki heran kavga çıkabilir ihtimaline karşı ortamızda durmaya devam etti.

"Ne yapıyorsunuz?!" diye bağırınca bakışlarım Ela ve Aras arasında gitmeye başladı.

"Seni zorla öpmeye çalıştı!" demesine karşılık dişlerimi sıktım.Ela ve bu çocuk nereden tanışıyorlar,nasıl bir yakınlıkları var ama hepsini öğrenecektim.

Tam ağzımı açmış ,ağzıma gelen küfürü veya hakareti edicektim ama Ela'nın "Hayır." demesiyle dudaklarımı birbirine bastırdım.Aras'ın çatık kaşları yavaşça eski halini alırken bir adım Ela'ya yaklaştı.

Ben de ne olur ne olmaz diye bir adım yaklaştım."Nasıl yani?" diyerek bir adım daha atınca,Ela'nın yanına gittim ve belinden kavrayarak kendime çektim.

KAPIŞMA (TAMAMLANDI)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt