17

2.7K 57 2
                                    

Vi gick mot Felix hus, som visade sig ligga bara några minuter ifrån pappas hus, vi släppte in Dante och fortsatte sen mot stranden.

Det fanns vatten ganska nära där jag nu bodde, men vi fortsatte längs med vägar tills vi nådde en ganska liten strand, med träd runtom, och ett gäng människor satt där.

"Hallå!" skrek Johannes högt och gruppen människor kollade mot oss. De hade slagit sig ner på stranden i en liten cirkel och pratade. "Ni bara stack ifrån mig, vad fan?!"

En av killarna ställde sig upp flinandes och gjorde ett slags handslag med honom och Felix. "Sorry, men det var du som försvann från oss!"

"Jag gick för att pissa!" De andra tonåringarna, som fortfarande satt ner, kollade nyfiket på mig.

"Vad är det här för brud du raggat upp nu, Johannes?" flinade han och gav mig en slapp kram. "Hej. Ogge." hälsade han.

"Molly." skrattade jag.

"Hon är från Liiidingö." retades Felix och jag himlade lekfullt med ögonen åt honom. "Så passa er."

En av tjejerna räckte fram en hand från där hon satt och flinade. "Agnes."

"Hej." Jag skrattade tyst. De andra hälsade på mig, men eftersom jag är jag så lyssnade jag bara halvt. Jag uppfattade i alla fall två namn, Agnes och Elina. Tindras kompisar tydligen.

"Ska vi bada eller?" utropade Johannes snart och drog av sig tröjan.

Alla började dra av sig kläderna, och under hade de badkläder. "Ska du inte bada?" frågade Tindra, när vissa av killarna sprang i vattnet, med tjut och skrik. Hon drog av sina jeansshorts.

"Jag har inga badkläder." flinade jag. Jag stod lutad mot trädet och kunde inte hjälpa att stirra på Johannes och Felix. De två var ganska lika, men Felix ansiktsdrag var mycket tilltalande. Kalla mig ytlig, men utseendet är faktiskt det man ser först.

"Men skit samma! Kör på underkläder, ingen kommer märka någon skillnad!"

"Ska jag?" frågade jag och tvekade en sekund. Då var jag tvungen att gå runt med halvblöta underkläder sen, men... skitsamma. Tindra nickade glatt och jag drog av mig min t-shirt samt mina shorts. Jag hade som tur var rätt så täckande trosor idag, och inga string i alla fall.

Hon tog min hand och vi sprang i vattnet. "Fega inte ur nu!" skrek hon när jag stannade upp en sekund.

Jag skrek högt och doppade sedan mig. "Aaah!" skrek jag, vattnet var iskallt, fastän luften var varm. Den här sommaren skulle tydligen bli den varmaste på länge.

"Min penis!" klagade Johannes högljutt.

"Man up, Johannes." sa Tindra mot honom med tindrande ögon och simmade sen iväg.

"Jag trodde du inte hade badkläder med dig?" skrattade Felix. Jag schh:ade åt honom och han drog sina fingrar genom sitt hår. Fck me sideways, vad människan såg bra ut.

"Kör på underkläder idag. Jag kunde ju inte stå där uppe och kolla på alla andra som hade roligt." sa jag.

Felix skrattade, men när en annan kille kom dit och de började snacka, drog Johannes iväg mig en bit bort.

"Så du är kompis med tjejerna nu också? Du kanske inte blir en utböling i sommar ändå." flinade Johannes.

"Kompis är nog att överdriva." Jag la mina armar runt hans nacke. "Jag vet deras namn. Knappt."

Johannes skrattade och pekade på dem. "Den blonda är Elina, ganska tystlåten, men hänger på Tindra och Agnes."

"Och Agnes är...?"

"Brunetten. Tindras vapendragare."

"Tindra då? Är hon en nära vän eller?" Det enda jag visste om henne var att hon var Helges dotter, och var jävligt snygg och trevlig.

"Eh... Jag vet inte." mumlade Johannes. "Kanske."

"Ojdå, petade jag på en öm punkt?" retades jag.

"Käften." skrattade han. Jag valde att inte tänka mer på det just nu, det skulle bara förvirra mig. Jag såg hur många av killarna redan gått upp ur vattnet igen.

"Vilka mesar." Jag nickade upp mot dem, och Johannes pressade sin kropp närmre min.

"Inte jag, dock."

"Nejnej, absolut inte." log jag. "Du är tuffast."

"Och sexigast." la han till. Jag skrattade. Han la sina händer på min midja, och jag virade mina ben runt hans mage. Jag vet inte vart den gesten kom ifrån, det kom typ helt naturligt. Jag blev dock aningen överraskad över mitt framrusande beteende med den här killen.

"Självklart." log jag. Och förde mina naglar längs med hans ryggrad, så han rös. "Jag undrar bara om du är lika sexig utan badbyxorna." skämtade jag.

"Måste jag näcka nu också?" stönade han. "Okej, såhär gör vi: Jag tar av ett plagg, och du gör samma sak." Han flinade och hans fingrar närmade sig knäppet på min behå.

"Nej, sluta!" fnissade jag och tog tag i hans hand. "Det där får vänta ett tag."

"Hur länge är ett tag?" mumlade Johannes mot min hals. Han fick mig att bli helt pirrig inuti, vad det var vet jag inte riktigt. Jag tror nog inte jag gillade honom på mer än en vänskaplig nivå - men jag var ändå attraherad av honom, på ett fysiskt plan bara. I nuläget kändes det så. Allt det här hade kommit jättefort.

"Inte länge, tror jag." För det var sanningen, trots den korta tiden vi 'känt varandra'. Johannes fick min hjärna att snurra, jag ville bara ha mer. Hans kyss igår kväll fick mina knän att vika sig. "Jag kan ju inte ge efter till en kille jag verkligen alldeles nyss träffat."

"Det är klart du kan." flinade han. Nog att jag var jag, och det lät som något jag skulle kunna göra, men lite måste han ändå kämpa. Bara lite, dock. 

"Du kan få en puss." flinade jag tillbaka. "Än så länge."

sexton/sjutton | f.sWhere stories live. Discover now