Těhotenství

293 6 0
                                    

Kvůli těhotenství jsem ještě více unavená. Občas zajdu s Peetou do lesa a tam jsem uvolněná. Hned jak z něj vyjdou jsem zas napjatá. Občas potkám i Hurikána ale snažím se nedat nic najevo. Ovšem když ke mě a k Peetovi příjde tak se celá zpotim. Možná bych se měla víc uvolnit. 

Večer si dávám teplou a dlouhou vanu. Aspoň malinko se uvolňuji a to je v šestém měsíci je hodně, podle mě. Zhruba po hodině vylézám. Peeta se o mě hezky stará, dělá mi jídlo a připravuje do pyžama. Já od něj ale nic nechci, protože čím víc toho pro mě udělá tak se cítím čím dál tím provinileji. Možná bych to mohla říct matce ale ta mi akorát zanadává. Nebo můžu jít za Prim ale o tom ji nic říkat nebudu. S ní jsem taky hodně uvolněná. Místo pyžama se oblékám do každodeního. Dávám Peetovi pusu na rty a jdu za Prim. Zavírám za sebou dveře a zvonim u nich. Otevírá mi Prim. Usměju se a vcházím dovnitř. Hodně dlouhou chvíli si povídám s Prim. Když už se stmívá tak jdu domu za Peetou aby neměl strach. Vcházím dovnitř a zavírám za sebou dveře. Peeta sedí na gauči a já si sedám těsně vedle něj. Opřu si hlavu o jeho rameno a zavírám oči. Peeta nám propletává prsty a já se usměju. "Miluju tě." říká mi. "Já tebe taky." usměju se. Dává mi pusu do vlasů. "Jsem unavená, jdu si lehnout." říkám a pomalu vstávám. Peeta mi pomáhá. Převlékám se do pyžama a jdu do ložnice. Lehám si na záda a zavírám oči. Peeta si vleze pod peřinu vedle mě a společně usínáme.

Budím se až ráno. Peeta ještě spí. Je roztomilý když spí. Už ho tolikrát nevidim protože já spim déle. Hladím ho po blonďatých krdulinkách. Taky má překrásné oči do kterých se člověk může dívat celé hodiny a i tělo má nadherný. Celý je nadherný. Zvedám se na jeden loket abych ho viděla lépe. Obmotávám si jeden jeho pramínek vlasů okolo malíčku. Usmívám se. Pak vstávám a jdu dolu. Dělám oboum snídani. Sice to neumím tak dobře jako on ale vajíčka ještě zvladnu. Umím uvařit jen nějaké maso. Když je mám Hotové tak jako na zavolanou příchází Peeta. Ještě vypadá dost ospale a já se nad tím musím pousmát. "Mohl si ještě spát." dám mu pusu na tvář. Promne si oči. "Už jsem nechtěl když si tam nebyla." říká malinko ospale. Má stašně rozcuchané vlasy. "Měl by si se učesat zlato." usměju se prohrábnu mu vlasy. Peeta kývne a odchází do koupelny. Mezitím dávám naši snidani na stůl. Čekám na Peetu i když bych nejraději začala. Pak příchází a pouštíme se do toho. 





Katniss a PeetaKde žijí příběhy. Začni objevovat