↠ Part 4 ↞

501 50 2
                                    

Neuvedomil si svoje slová, pokým na ne nezareagoval Liam.

"Hybridi nepoznajú a nevedia, čo je to láska. Láska je ľudský pocit, ľudská vec."

"Mám pre teba novinku," povedal Louis, ktorému bolo zle zo všetkého a všetkých. Vstal a dal si záležať na tom, aby vynikla jeho kožušina, aby bolo vidieť, že je len zčasti človekom. Bol na to hrdý. "Nie som úplný človek, ale časť zo mňa je. Vidíš toto telo?" povedal a ukázal na seba. "Ľudské. Moje uši, chvost a správanie ma nezastavia v tom, aby som ho miloval."

"Harry nie je tvoj," snažil sa znovu Liam a uprel strašlivý pohľad na Louisa.

"Možno nie je môj, ale ja som jeho."

Liam netušil ako reagovať. Louis absolútne nemal predstavu o sile svojich slov.

Liam si porazene povzdychol a sadol si na okraj postele.

"Je to vaše párenie. Zdá sa, že medzi tebou a Harrym je silné puto, ktoré vôbec nemalo existovať. Potrebuje ťa, na zastavenie svojej ruje."

Bolo to správne vysvetlenie. Vôňa pokušenia. Harryho silná aróma robila Louiho sexuálne frustrovaným už od rána. A to všetko kvôli jeho ruji.

Spôsobilo to však vzrušenie ostatných predátorov. Bola to výzva pre divokých hybridov, hybridov, ktorí stratili kontrolu nad svojou zvieracou stranou. Hybridi akým bol Zayn.

"Nick by sa mal o to postarať," horko poznamenal Louis. Cítil sa nahovno, keď si predstavil milióny vecí, ktoré Nick mohol robiť s jeho Harrym.

"Bude to horšie. Varujem ťa, Louis. Hybridi by nemali byť spolu," povedal Liam s miernou hrubosťou v hlase. Louis to ignoroval. "Zrejme to nie je len tvoj pach. Je to aj strach. Vie, že je to lákavé pre ostatných hybridov a chýba mu jeho druh, takže... Je to ešte horšie."

Louisove srdce sa zovrelo pýchou, bol potešený týmto faktom. Jasné, že ho Harry potreboval, potreboval svojho druha.

"Už som ti to kurva povedal, potrebujeme sa navzájom."

"Nick mu dal dildo, nie si potrebný," vysvetľoval Liam a ignoroval Louisovu prosbu. Louis pocítil vzrušenie, keď si vo svoje mysli predstavil Harryho s robertkom. Rýchlo ten obraz vyhodil z mysle.

"Nechaj ma ísť za ním."

"Nie, to nie," zavrčal Liam trochu otrávene. "Požiadal si ma, aby som ťa zavrel. Pokiaľ viem, správaš sa teraz viac ako zviera než ako človek. Zajačik sa zdá byť dobrou korisťou. Nick ťa tam nebude chcieť."

Liam mal pravdu. Louis by pravdepodobne poslúchol radu Liama a zostal doma. Nemal len potrebu vidieť Harryho, chcel ho ochraňovať.

"Vieš, čo sa stane, keď zajko vonia tak sakramensky dobre?" zavrčal Louis, no snažil sa byť slušný na svojho majiteľa. "Divoké líšky ho zabijú."

"Nezomrie, Nick ho bude chrániť."

Skrivil obočie a dusil sa smiechom. Padol na kolená a Liam si myslel, že bol len bezmocný. O niekoľko sekúnd neskôr sa už Louis prehrabával v skrini a vyberal nejaké oblečenie.

"Neodchádzaš, však?" opýtal sa Liam. "Nemôžeš."

Správal sa panovačne. Predstieral, že núti Louisa urobiť niečo, čo rozhodne nemal v úmysle robiť v dohľadnej dobe.

"Chystáš sa ma zastaviť?"

"Samozrejme!" povedal Liam a uchmatol mu košeľu z rúk.

Nebol to však dobrý ťah, pretože Louis bol naplnený hnevom.

"Louis, z nejakého dôvodu si ma požiadal, aby som ťa zatvoril," trval na svojom Liam a snažil sa hrať na poslednú kartu. "Ty a Harry nie ste... pár alebo čokoľvek iného. On je... Nemôžete byť spolu. Si líška, Louis, líška! On je zajačik, preboha! Patrí k Nickovi a aj vždy bude. Nechaj ho, chudáčika, nech sa sám vysporiada s jeho rujou."

"NIE! Drž hubu!" skríkol Louis, veľmi hlasno pre tento rozhovor. "Hovoríš o Harrym, o mojom Harrym. Viem, čo som ti povedal a beriem to späť. Môžem ovládnuť svoje inštinkty, ak ma zajko potrebuje. Všetko ho bolí a je v nebezpečenstve. Divoké líšky ho chcú zabiť." rozprával hlasno a lapal po dychu. Vzal nejaké oblečenie a nechcel sa zastaviť. "Keď som sa zobudil, cítil som sa strašne, ale teraz tomu už rozumiem. Moje telo sa cíti zle, pretože ma Harry potrebuje."

Chystal sa odísť z izby, keď vzal Liama do úvahy. Otočil sa a videl, že jeho majiteľ žalostne sedí na kraji postele a zjavne bol zbavený všetkých slov.

"Je mi to ľúto, Liam," povedal úprimne. "Nemôžem nechať Harryho, aby sa vysporiadal s touto sračkou sám."

Liam súhlasne prikývol, pochopil Louisa. Vedel, že hybridi líšky majú tendenciu byť príliš ochraňujúcimi. Navzdory tomu to bol štandard. No ak išlo o Harryho, Louis bol ďaleko nad štandardom.

Nezáležalo na tom, že sa s Nickom dohodli držať ich od seba. Boli pre seba stvorení.

"Urobil si skvelú prácu, vieš? S tvojou ľudskou stránkou. Sotva si pamätám, že si hybrid."

"Všetko, čo som spravil, som urobil kvôli tomu, aby som ochránil Harryho."

"Som si toho vedomý," prikývol. "V každom prípade, buďte opatrní. Predsa len, ste líška a zajačik."

"Nie sme líška a zajačik," ujasnil veci Louis. "Sme Harry a Louis."


Unexpected huntWhere stories live. Discover now