Onu kaybetmekten korkuyorum

237 9 2
                                    

Yine bir gün okula geldim . En yakın kız arkadaşım olan Serayı tanıtayım sizlere ,Seray sarışın kıvırcık saçlı tatlı mı tatlı bir kızdır . Çoğu sınıf erkeklerı tarafından sevilir fakat Seray kimseye yüz vermez benden başka kız arkadaşıda yokdur sayılır.Uzaktan herkese çok soğuk davranır onun içini sadece ben bilirim.Yine okulun ilk haftalarında olduğumuz için çoğu kişi pek samimi değildi . Bigün öğle arasındayken sınıftakıler hakkında konuşuyorduk
Seray;
-Şu Berkeyi çok sempatik ve tatlı buluyorum dedi . Söyliyemedim ben ona aşığım diye en yakın arkadaşımdı Seray . Tamam dedim geçtim.
  Bu aralar Berke Serayla fazla ilgileniyodu sankı .Berke aslında herkesle uğraşan bir çocuktur çok temiz kalplidir kimseye zararı dokunmaz. Ama bana fazla zararı dokunuyordu fakat o bunun hiç farkında değildi o bana kanka dediğinde bile içim acıyordu, bilmiyordu hiçbir şeyi bilseydi böylemi olurdu acaba yada daha kötüsümü olurdu? birbirimizi sever miydik ? yoksa nefret mi ederdik ? yada iki yabancımı olurduk. Onu kaybetmekten gerçekten çok korkuyordum.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 26, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Arkadaşıma AşığımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin