-8-

110 3 1
                                    

İçimde ne kadarda ona kingütsem, sabah yine onun için uyanıyor etrafa gülüyordum. Suç bende miydi? Ben ne yaptığımı bilmiyormuydum? Evet belkide sorun bendeydi. Ama bu onu haklı cikarmazdi.

Kolidorda yürürken Milan ile karşılaştık. Gülerek kucağıma atladı. Yavaş yavaş Merdivenlerden inerken Gerard ve shak in orada konuştuklarini duyabiliyordum. Beni görünce güldüler. Shak iki elini birbirine birleştirdi ve boynuna götürdü yerinde zıpladi.

Shak : Aman tanrım! İrina .

Gerard : ben gelmeye yim en iyisi katil olacağım.

Shak : İrina söylesem Gerard a kıyafeti mde birsey yok

İrina : benimki kadar yok en azından shak.

Shak : yakışacagini biliyordum ve yakıştıda zaten . Hadi çıkalım.

Dedi ve Milani bakıcısına verdim. Arkalarindan ilerlerken onu düşünüyordum. Neymar.

Acaba oda orada olacakmıydı. Arabaya binerken heyecanliydim hemde fazlasıyla.

Arabayi durduğunu bayağı kalabalık bir yere geldik. Birkaç gazeteci shak ve Gerard ı görünce koşmaya başladılar. Korkma adımlarla içeri girdim. Acaba daha kaç kişi böyle kosacakti. Ezilme tehlikesi gecirmek istemiyordum.

Gerard ı takip ederken bir yandanda shak ile sohbet ediyorduk. Ferah ın adımları yavaslarken anladık ki yaklaşıyoruz ve ikimizde önümüze bakmaya başladık. İlk dani yi gördüm caprazimda bakınca cap lı kim ola olabilir diye düşünmem gerek yoktu.

Dudaklarimi disliyordum . Neyseki aydınlık değildi yarı ışıklar vardı oda sönüp sönüp açılıyordu. Bizi görünce yaslandim Duvardan doğruldu ve sıyrık gülüşünü yaptı. Bu benim kalbimi hoplatiyordu.

Diğerleriyle kısacık Sohbetler ettikten sonra içkilerimiz geldi. Çok fazla kişi yoktu. Marc ve melissa, dani , Rakitic, Gerard ve shak , arda ve Aslıhan, Neymar ve ben.

Kaçamak baskılar atiyordum ama Her attigimdada bana bakıyordu sürekli yakalaniyordum. Ve bu beni sinirlendirdi yordu. Ve ona her baktığımda kendimi kaybediyordum.

Elime içki dokulmustu. Elimin yapışıklığı beni sinir ediyordu ve elini yıkamak için lavaboya gidecektim.

İrina : ben elimi yıkayıp geliyorum

Dedim ve kalktım. Pist bayağı kalabalık ti insanlar Çılgınlar gibi dans ediyordu ve bu sırıtmama neden oluyordu. İnsnalaron arasından tek ek geçerken bir grup genç erkek ın beni kestiğini fark etmem çok sürmedi. Ve bu beni acayip derecede rahatsız etmişti adımları hızlandı ama sanki benim gittiğim yöne doğru gidiyorlardi. Pek sözlü taviz yoktu ama bakışları beni rahatsız ediyordu.

Lavabonun orta ayaklastigimda ses kesildi ve düz kolidorda ilerlemeye başladım. Beyaz ışık gözümü alıyordu ilelrmeye devam ettim başım dönüyordu ben bu kadar icmezdim. Ama ilk değildi.

Arkadaki gelen sesler beni daha çok korkutmustu. Arkama dönmeye korkuyordum tanıdığım bir ses bagirinca döndüm.

Beyaz gömelkli adamın yakasını tutmuş duvara yapistirmisti. Diğer arkadaşları ise daha çok üstüne çullanmisti çok geçmeden iki üç kız arkadaşlarına katıldı ağızları açık izlemek izlemeye başladılar.

Büyük bir cabahla hızlı hızlı yürüdüğü yolu tekrar döndüm .koşarak yanlarına gittim. Neymarın kolunu tuttum ve çektim göz göze geldik.

İrina : estetik olmak zorunda kalacaksın

Neymar : benmi?

Irina: evet bu kadar adamın içinde dayak yiyeceksin

Neymar Jr | Mi Amor ♡Where stories live. Discover now