Copilul

192 8 0
                                    

    Doua saptamani la rand nu am iesit din casa,din cauza greturilor si a starii proaste de spirit,pana intr-un final cand m-am hotarat sa fac un test de sarcina.

    Acasa la Dean

    Stateam in pat,alaturi de Miranda,iubita mea de aproape un an si ne uitam la ''Scream''.Era asa de amuzant,dupa parerea mea ,dar Mirandei ii era asa de frica incat de la jumatatea filmului nici nu s-a mai uitat.Dupa ce s-a terminat,ea a plecat pana la baie ,iar eu am ramas jos sa strang popcornul de pe jos,cand deodata aud cum bate cineva cu putere in usa.

   -Da,imediat!

    Cand deschis usa,rezemata de perete era SARA care plangea in hohote.

   -Hei,ce cauti aici?De ce ai venit?Am treaba,vorbim alta data

   -Sunt insarcinata!

      Cand sa inchis usa aud acele cuvinte care nu-mi mai ieseau din cap ''SUNT INSARCINATA!SUNT INSARCINATA!''

   -Esti ce?!

   -Da,sunt insarcinata,si tu esti tatal.

   -Dar asa ceva nu se poate,nu are cum.

     Aud tocurile care rasunau din dormitor,sigur era Miranda care pleca,si nu o poate vedea  pe Sara aici,mai ales in halul in care era.

    -Cine este sus?Menajera?

   -Ammm..nu..este o priete..Dar pana sa termin ce aveam de spus Miranda coboara si ma saruta senzual,incat Sara cand vede,lesina.Ii spun Mirandei ca este doar o prietena si sa nu isi faca griji.Cand Sara se trezeste incepe sa planga si sa ma intrebe cu ce a gresit de am inselat-o si de ce i-am spus mereu ca o iubesc daca nu era asa.Dar eu o iiubeam nespus de mult,dar si la Miranda tineam si nu vroiam sa stric o relatie de un an cu una de cateva luni de care nici nu eram sigur ca o sa tina.Asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am spus

     -Trebuie sa faci avort!

Te urasc,dar Te iubesc.Where stories live. Discover now