Bölüm 15 -Kızlar Gecesi

39 3 0
                                        

Multimedia İlay

Tam 3 hafta, 3 haftadır Iraz ile sevgiliydik her şey olması gerektiğinden iyi gidiyordu tabi arada küçük atışmalarımız benim triplerim de olmuştu, ama Iraz'ın beni sevdiğini hissediyordum tıpkı benim de onu sevdiğim gibi. Emre o günden sonra benle bir süre daha konuşmadı en sonunda onu ikna edebilmiştim tabi Iraz'ın eğer beni üzerse ebesini belleyeceğini gibi tehditlerini saymazsak, Adin ise o günden sonra bir kaç görmüştüm okula bir hafta boyunca gelmemişti tabi çetesi de, Savaş ve Özde hala aynı birbirlerini gerçekten sevdikleri gözlerinden okunuyor resmen, İlay her zaman ki İlay şu aralar ki tek sıkıntımız Oğulcan ile olan kavgaları en sonunda birbirlerini öldürmeye kalkmalarından korkuyorum, Elisa her zaman olduğu gibi bize hep ayak uyduruyor onun için pek sorun olan bir şey yok, bense bu aralar çok uzun süredir ara verdiğim tenise geri döndüm çünkü haftaya okulda seçmeler başlıyor ve benim okul temsilciliğini kimseye kaptırmaya niyetim yok yeni tenis hocam ile çok iyi anlaştık bu da yaşlarımızın yakın olmasından kaynaklı ismi Berk aşırı derecede kafa dengi yani bu konuda şanslıyım, Iraz'a ne mi oldu bir şey değişmedi her zaman ki rahatlığı ve atarlı hali yani ama benim o sadece benim tamam sakinim ayyh canım sevgilim benim.

Şuana gelirsek sevgilimin yanında olmak yerine ultra zekalı kankalarımla alışverişteyim ne harika ama (!) Alışverişi tabi ki seviyorum hatta tapıyorum ama Iraz gibi başka bir seçeneğim varken solda sıfır benim için ''Oha kızım o elbise ne öyle resmen beni al diye bağırıyor'' diye konuşan Özde ile kendime geldim ''Hadi girelim o zaman'' ''Ya hadi be ne alışverişmiş bir bitmedi'' diye söylenmeye başladım ''Aman yesinler seni hallere bak o kadar söyleniyorsun ama elindeki torbalar hiç öyle demiyor'' dedi İlay. Tamam biraz fazla alışveriş yapmış olabilirim ama bu hiç bir şeyi değiştirmez bence ''Gözünden de bir şey kaçmasın zaten'' ''O torbalar gözden kaçacak gibi mi sence her yerden kendini belli ediyor'' ''Çok konuştun beybi hadi işim gücüm var benim çabuk olun'' ''İş güç falan yok bizde kızlar gecesi var bugün çok bilmiş bayan'' dedi Elisa. Elisa tek yaşıyordu ve bu bizim için çok iyi olmuştu ''Ama'' Cümlemi tamamlama izin vermediler tabi ki ''Sakın Iraz falan deme kafanı kırarım farkında mısın bilmiyorum ama iyice buldumcuk oldun sen ya neredeyse bizi unutacaksın'' dedi Özde sitemle ''Ya şapşirikler hiç olur mu öyle şey sizi nasıl unuturum ben mal mısınız'' deyip hepsini öptüm ''O zaman sus işte de güzel bir gece olsun'' ''Çok ısrar ettiniz madem kırmayım sizi'' Bana "sen tam bir salaksın" bakışlarını attıktan sonra alışverişe geri döndüler, bir süre daha oyalandıktan sonra bize gidip eşyalarımı bırakmak için yola çıktık.

Kapıyı Sema Teyze açtı ''Hoş geldiniz kızlar'' dedi içten gülüşü ile ''Hoş bulduk Sema Teyze bizi özledin demi'' dedi İlay ''Özledim tabi deli kızlarım benim'' Annem aşağıya inmişti o arada ''Oo kızlar özlettiniz valla'' dedi hepsine sarılıp ''Ben bu evde figüran falan mıyım beni kimse takmıyor da'' ''Hemen de kıskan zaten'' deyip annem bana da sarıldı ''Bizde öyle Aliye Hanım'' ''Nerelerdeydiniz insan bir uğrar ama nerede'' diye sitem etti annem ''Valla Aylin sev-'' İlay'ın cümlesini tamamlamı cimcirmem engellenmişti. Annem Iraz ve beni daha bilmiyordu ve benim mükemmel arkadaşım her şeyi mahvedecekti ''Ee şey yani bu aralar dersler falan zaman kalmadı Aliye Teyzecim'' deyip Özde durumu toparladı işte benim kızım be ''Öyle olsun bakalım'' ''Anne biz bugün Elisa'da kalacağız olur mu?'' ''Anormallik yapmayacaksanız olur'' ''Tabi ki de olmayacak'' deyip sulu bir şekilde annemi öpüp odama çıktık ''Senin beynin nerede İlay bana bir açıklasana'' ''Ya kızım unuttum işte hem niye söylemiyorsunuz ki zaten sevgili olduğunuzu sanki kötü bir şey yapıyorsunuz'' ''Zamanı var herhalde ama senin sayende o da olmayacak'' ''Of tamam be''

Yeni aldığım kıyafetlerimi de yerleştirdikten sonra şarj aletimi aldım kıyafet almadım Elisa da yeterince bırakmıştım zaten, annemle vedalaştıktan sonra yiyecek bir şeyler almak için markete girdik. Alışveriş arabasını aldıktan sonra herkes canı ne isterse almaya başladı cipsler, jelibonlar, çikolatalar, biralar, pizza vs. Araba kısa bir süre sonra dolmuştu zaten kasaya gidip ödeme yaptıktan sonra Elisa'ya doğru yola çıktık.

Kelebeklerimin KatiliWhere stories live. Discover now