Drøm eller virkelighed?

39 1 2
                                    

Mia og Thor mødtes. De tog på cafe sammen og hyggede sig rimelig meget. Thor inviterede Anthon over til dem, og Mia inviterede Clara over. De blev sygt gode venner alle fire. De tog hjem til Anthon alle fire, og fik spist aftensmad og hygge snakkede. De skulle sove hjemme hos Anthon. Mia og Thor fik gæsteværelset for sig selv, mens Clara og Anthon fik Anthons værelse for sig selv. Mia og Thor lå i sengen og snakkede. De puttede, og det syntes mia var rart. Der gik et stykke tid, da Thor lige pludselig kyssede Mia. Så nu lå de bare der i sengen og kyssede. Clara skrev til Mia lige pludselig, at Anthon kyssede hende, og Mia skrev tilbage at det gjorde Thor også ved hende. Mia tænkte lidt at det måske var noget som drengene havde aftalt at gøre.

Men så nu, var Mia og Thor blevet kærester, og det var Anthon og Clara også. Thor og Anthon gjorde det officielt på Instagram, Facebook og de andre sociale medier. Clara og Mia fik en del hate. Nogle fans skrev noget såsom "DE KAN FANDME HOLDE SIG VÆK FRA MIN MÆND!!!" "VI FLÆKKER DEM HÅRDT" Mens andre skrev "tillykke" osv.

Thor og Anthon sagde til pigerne at de ikke skulle være kede af det over alt det hate de fik, fordi at drengene var stolte over at kunne kalde dem deres kærester. Det blev de jo glade for...

"Er det her virkelighed eller hvad?" Sagde Mia til sig selv. "Når nej vent, det her sker jo aldrig..."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 12, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Virkelighed og drøm.Where stories live. Discover now