Part 3

8.8K 126 3
                                    

"Jesi gladan?" Posle jebenog seksa sa njim kada je dosao,dosli smo u kuhinju.JA u njegovoj majici a on on samo u boksericama. Kakva harmonija.
"Nisam,pusti to sad dodji ovde" Kako je i rekao dodjem i sednem na stolicu pored njega.
"Rekao sam drugu jutros kad sam ga sreo da idem na utakmicu sa njim.Sad idem a cim se zavrsim javim ti i dodjem kod tebe,moze?" Pita me dok stavlja ruku na moje bedro. Jos pitas da li moze.
"Naravno" NAsmesim se.

...
Proslo je vise od sat vremena a on jos nije dosao,a tako mi je dosadno. Lezim u krevetu u majici i gacicama.Hahha znam,poslacu mu sliku. Uzmem telefon i kada se uslikam posaljem mu uz tekst 'Dolazis uskoro?'
Harry: "Stizem odmah,ne pomeraj se <3 " Znala sam haha
Ali idem se tusirati a on kad dodje doci ce.

Harry P.O.V.
Utakmica je sranje,dosadno mi je.A ne mogu mu reci da mi se ide kuci. Ili jos bolje kod Kim. Zvoni mi telefon.POruka od Kim. Drug u farmericama odmah reaguje cim vidim njenu sliku u gacicama. O covece.
'Dolazis uskoro?'
Odgovor: Stizem odmah,ne pomeraj se<3
"Ej Lucas,moram ici,devojka mi je bolesna i stvarno joj trebam,izvini." Govorim u i pravim facu kao da mi je zao.Kako da ne.Spasila me je.
"Nema veze,ja cu ostati" Njegov navijacki i napaljeni duh za ovaj tim me plasi.Stvarno. Odmahujem glavom sam sebi govoreci da je nebitno.
Izlazim iz hale i ulazim u auto. Za vec par minuta sam ispred njene kuce. Nekako se nabrzaka parkiram na prilazu i utrcim u kucu. Pa u njenu sobu.Nije tu. Jebiga,gde bi mogla biti? Cujem vodu. Tusira se. Nasmesim se zlobno i polako skinem farmerice i majicu. Udjem u kupatilo i na zamagljenom staklu se vidi ona. Napon u boksericama raste. Dolazim do tus kabine i malo pokucam. Ona se trgne.Stavim ruku na staklo. Ona stavu svoju ruku na moju preko stakla. Nasmejem se i skinem bokserice. Otvorim vrata i udjem u kabinu. Prvu ju celu skeniram.ako mokra cela,stijo preda mnom gola. Bez icega. Naglo joj se priblizim i ljubim joj usne.Glasno joj prelazim rukama po telu dok su njeni prsti u mojoj kosi. Spustam ruke i hvatm je za dupe.
Kim P.O.V.
Duboko izdahnem kada mi dlanovima uhvati dupe i stisne. Prlazi usnama preko mog vrata do ramena.
"Skoci ljubavi" Uradim kako je rekao i skocima on me spretno rukama doceka i stavi moje noge oko svog torza.
"Nemam sad kondom ali cu izaci pre neko svrsim" Brzo mi objasnjava na sta klimam glavom i osetim da ulazi u mene. Hvatam se za njegova ramena i izvijam ledja u luk. Spusti me do kraja i stavlja ruke na moje dupe te me dize i spusta gore dole rukama zajedno pomerajuci svoje kukove.Plitko disem dok mi on ljubi grudi.
"Ne mogu ovako" Govori kad otvara tus kabinu i spusta me. Iz farmerica vadi kondom i povlaci me za ruku i baca na krevet,navlaci kondom i silovito ulazi u mene.
"HARRY!" Zabolelo je.
"Jace!" Ipak to govorim.
Jos se jace i silovitije zabija u mene tako da svaki put dodiruje moju osetljivu tacku. Boli me ali mi je lepo. Mislis da cak i krvarim. Ali koga briga kada uzivam.
...
"Harry pusti me" Smejem se na sav glas dok me on gulica.
"Poljubi me" bez razmiljanja stavljaj usne na njegove i ne pomeram ih. Vise uzivam. Ruke sa mog stomaka stavlja na kukove i stiska ih.
"Harry moram ici piskiti" Smejem se kada me pusta i ja ustajem i odlazim u wc. Pomalo me boli dole i nateklo je ali bice bolje.
"JEBEM TI KIM SVE DOLAZI OVAMO" Cujem kako besno vice i ja se uplasim na tren.
Izllazim umotana samo u peskiri vidim ga da drzi carsaf(plahta kako god xD) i ljuto gleda u mene.
"Ti si krvarila covece" Malo glasnije vikne a meni padne kamen sa srca.
"Uf ja sam mislila nesto ozbiljno se desilo." Hvatam se za glavu i pogledam ga.
"Nije ozbiljno?! Pa da li ti zeno znas sta sve moze biti sa tobom? Moglo se nesto gore desiti!" Prilazi mi i baca ono na pod i staje tik ispred mene.
"PA nije mi nista samo me malo boli" Iskreno govorim. On stavlja ruku pod moj peskir i dira mi medjunozje.O gospode.
"Natekla si Kim." Spusta glavu i izdahuje.
"U redu je Harry" Ponovo izdahuje te mi ljubi usne.
"Izvini" Govori izmedju poljubaca i obmotava ruke oko mene.


All Is About Sex /H.S/Where stories live. Discover now