Capitolul 17

5.3K 210 0
                                    

Il observ pe Chuck .. Ma indrept spre Marcus si il rog sa plecam acesta isi ia geaca si se uita la mine foarte gandit .. Chuck se ridica de la masa deindata ce ne observa ma uit la el , apoi ma indrept spre iesire impreuna cu Marcus... A dorit sa ma conduca pana acasa , insa nu il puteam lasa cu ochii in soare asa ca l-am invitat inauntru..Insfarsit erau si ei acasa . 

- Heii ! vazando pe Serena zambind si luandu-ma in brate.

- Marcus , ea e Serena , Serena , el e Marcus.  dand mana amandoi.

- Nate. intinzandu-i mana .

Ne-am asezat in living si am inceput sa discutam fel de fel...intre timp se facuse ora 20:30 , Marcus s-a decis sa plece 

Chuck pov.

Ma simt ca naiba .. Deja a trecut mai departe..Nustiu cat ma iubeste sau cat ma iubit ...Dar observ ca trece peste repede ...Imi aprind o tigara si imi mai torn un pahar de whisky poate mai uit si eu de probleme ..

- Ce s-a intamplat?  mangaindu-mi capul

- Femeile..

- Acum ce mai este?

- Nu mi-am putut marturisi sentimentele .. Pentru ca nustiu ce sunt alea.. incepand sa ma zbat..

- Off , Chuck .. luandu-ma in brate.  Totul o sa fie bine. sarutandu-mi fruntea..

** 

Dupa o luna in care nici unul nu se mai vazuse si nu isi mai daduse nici un semn de viata ..

Blair pov. 

E ora 11 dimineata, Nate e plecat la seriviciu. Asa ca eu voi raspunde de Serena, pentru ca din moment in moment ar trebuii sa nasca , au trecut deja 9 luni si vreo saptamana de cand trebuia sa nasca..Imi iau un mar si ma asez pe un scaun si incep sa citesc dintr-o carte, cand dintr-o data aud :

" - BLAAAAAAAAIR !" Ma indrept spre camera Serenei si ma roaga sa ii duc un pahar cu apa , m-am panicat deoarece am crezut ca e momentul .. Ii duc paharul cu apa si ma asez pe pat incepand sa citesc din carte..Peste vreo 2 ore aud dinou " - BLAAAAAAAAIR " .. Ce doamne mai vrea ?! ..

- Ce este?! 

- ..........

Stiu ca e cam scurt .. dar nu ma simt prea bine :( . Ce parere aveti ?




SecretaraWhere stories live. Discover now