deel 3

161 3 0
                                    

Pas op!! in dit deel komt seks voor.

Voor ik iets terug kon zeggen voelde ik zijn lippen op de mijne...
Ik ging mee met de zoen en greep me vast in remcos haar. Door met zn tong op mijn lippen te tikken (als vraag voor een tongzoen) opende ik mijn mond en voelde zijn tong in mijn mond geleiden. Het werd een intense tong zoen.

Pof remco *

OMG ze stemt in op een tongzoen!! Ik ga iets verder door natte kusjes in ilses nek te plaatsen. Ze geeft een zacht kreuntje als ik op een speciale plek in haar hals kom, hier besloot ik te zuigen. Langzaam ga ik met mijn handen onder haar shirt en maak haar bh los intens kneed ik in haar borsten Ilse kreunt bij elke aanraking wat mij aardig geil maakt. Langzaam gaat ook ilse onder mijn shirt en voelt aan mijn sikspack. In een ruk is mijn shirt uit dus besluit ik het zelfde bij haar te doen. Zodeknetter wat heeft zij lekkere tieten!! Al snel zit ilse aan mijn riem te vrunniken. Als die los is sta ik alleen in mijn boxer ik zie haar kijken naar mijn grote vriend (die inmiddels al flink gegroeit is). Ze kijkt me geil aan en trekt haar broek ook uit. 'oh kut ok heb geen condooms bij me' zeg ik teleurgesteld. 'maar ik gebruik de pil zegt ze dan.' Uit volle lust. Ik moet bijna laggen en trek haar onderbroek uit. Een beetje beschaamd kijkt ze me aan. 'het geeft niet je bent prachtig.' Ik zie haar weer glimlachen. Ik leg haar op het bed neer en streel haar kutje en begin haar te beffen. Ze kreunt mijn naam als ze klaarkomt. 'nu is het mijn beurt zeg ik zwoel.' Ze dieuwt me van haar af en gaat voor me zitten op haar hurken. Langzaam begint ze mij te pijpen. 'OMG Jah daar Oooh ga dooor!' 'Ah Ilse' kreun ik (als teken dat ik ben klaargekomen) je bent de beste <3. Als ze alles heeft doorgeslikt sta ik op en kan niet meer wachten. Ik grijp haar vast en dieuw haar tegen de muur. Met harde stoten ga ik in haar. 'AH JAH REMCO AAAAH' schreeuwt ze uit. Ik begin zwaar te ademen en kom klaar 3 seconden later Ilse ook. Ik til haar op en breng haar naar haar bed. Samen vallen we nog in elkaar in slaap.

Pof Ilse *

'Vandaag was de beste dag Ever!!' Denk ik als remco mij op bed tilt. Voordat we in slaap vallen fluister ik hem in zijn oor 'ik hou van jouw' ik zie hem glimlachen en we vallen nog steeds in elkaar in slaap.

Ik word wakker met een heerlijk gevoel van onderen. Ik kijk om me heen maar zie geen remco :(. Als ik in de woonkamer kom zie ik een briefje liggen.. Mijn lieve en prachtige Ilse ik ben naar wat vrienden van mij. Er staat ontbijt in de keuken.. XXX remco. Oh jammer ik had echt gehoopt dat we samen zouden ontbijten. Als ik in de keuken kom ruikt het nogsteeds heerlijk. Ik pak een bord en pak 2 reepjes bacon, een gebakken ei en een milkshake. Als ik aan de keuken tavel zit en ga eten voel ik dat iets me vasthoud. Ik verstijf van onder tot boven.

Pof remco *

Oh daar is ze al, als ze nu gaat zitten grijp ik mijn kans. Ik grijp haar vast maar zeg niks. Zonder dat ik het had gepland verstijft ze helemaal. Als ze een tijdje zo blijft zitten besluit ik haar stoel naar achter te schuiven. Ik hoor een klein piepje uit haar keel komen. Maar ik hou het niet meer uit en spring voor haar neus.

Pof Ilse*

'AAAAAH OMG!! Remco fuk you' :/ 'graag schatje' zegt hij dan. Je kan gewoon niet boos op hem blijven. Hij tilt me van mn stoel en zoent me. Dit keer tik ik met mijn tong op zijn lip voor een tongzoen. En het word een heftige maar intense tongzoen.

Bedankt voor het lezen van dit hoofdstuk en ik schrijf zosnel mogelijk een nieuwe.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 13, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

mijn nieuwe stief broerWhere stories live. Discover now