Kluk ze zábavy

318 8 1
                                    

Před 2 měsíci

Mám poslední víkend prázdnin. Míša už mě dlouho přemlouvala, abychom šly na nějakou zábavu. Obvykle se mi nechce, ale udělala jsem výjimku. Kouknu na sebe do zrcadla a páni, vypadám starší, tak na 22 let. Vlasy mám vyčesané do drdolu, výrazně namalované oči a rtěnku. Obvykle se moc nemaluji, ale pro jednou se snad nic nestane. Na sobě mám přiléhavé tyrkysověbílé šaty, které mi sahají do půlky stehen. Mám docela odvážný výstřih, ale snad to bude v pohodě. "Dany, už jsem tady, můžeme jít pařit" křičela na mě Míša, jen jsem se usmála a utíkala za ní.

Seběhla jsem schody a Míša už tam netrpělivě stála. Má na sobě černé minišaty a v krátkých blonďatých vlasech měla černou ozdobnou čelenku. "Sluší ti to" řekla ihned a pořád se usmívala. "Tobě ta..." nestačila jsem to ani doříct a už mě vláčela z domu. Jen jsem se usmála, ale nic jsem neřekla. Došly jsme k mému autu a nastoupily jsme. "Tak kam to jedeme?" optala jsem se. "Na konec města, je tam klub Šedesátdevět." Ani jsem to nekomentovala.

Dojely jsme do klubu a vešly dovnitř. Zněla tu hlasitá hudba a zářila světla. "Jdeme tančit, pojď" a už jsem opět vlála za Míšou a hlasitě se smála. Vešly jsme na parket a začaly tančit. Chvíly jsme tančily, když mi dal někdo ruce kolem boků a přitáhl si mě k sobě. Otočila jsem se a uviděla Jirku. To byl můj bývalej. Opustila jsem ho, když jsem zjistila, že mě podvádí. "Co chceš?" přeřvala jsem hlasitou hudbu. "Jen tebe zlato" byl na mol. "Dej ty ruce pryč!" a už jsem viděla, jak nějaký kluk vrhl na Jirku a ten se svalil na parket. Postavil se a držel si nos, myslím, že je zlomenej. Podíval se na mě a vyběhl ven.

Chytila jsem pana neznámého za paži, aby se za ním nevydal. Otočil se a já uviděla asi toho nejvíc sexy kluka, co jsem kdy viděla. Vysoký, tmavé vlasy, světlé oči, ostré rysy a byl docela urostlý. "Jsi v pořádku ?" zeptal se melodickým hlasem. Jen jsem přikývla. "Nechceš jít tančit?" Opět jsem pouze přikývla. Dal mi ruce na bok a já mu dala ruce kolem krku. "Umíš mluvit?" zeptal se a já se zasmála. "Ano umím, jmenuji se Dany a ty?" Usmál se a odpověděl "Já jsem Patrik." Dál jsme tančili a já si to užívala. Začala hrrát písnička A Thousand Years od Christiny Perri. "Tu miluju" usmál se, naklonil se ke mně a začal mě líbat. Vůbec jsem se nebránila a vyšla mu vstříc. Jo ten uměl líbat. Chtěla jsem, aby to trvalo déle, ale Míša mě odtáhla a už jsme mířily k východu. "Co děláš?" zeptala jsem se. "Jedou jsem policajti." To je špatný, jelikož Míše nebylo ještě 18 a mohla mít problém. "Promiň Dany, toho sexy týpka ještě uvidíš, neboj."


Součastnost

No, nepletla se. To snad není možný. A to má být můj učitel??? Jeho krásné šedé oči se podívaly na mě. V hlavě mám už prázdno. "Ahoj" přivítal mě nenuceně učitel. Jo, však v pohodě, to je úplně normální situace! "O-o-omlouvám se, ale cesty byly ucpané." Myslím, že jsem byla rudá až za ušima. Usmal se na mě. To mu to připadalo vtipný??? "V pohodě Dany, teda... posaď se prosím." Musel říkat moje jméno??? Všichni se na mě zvědavě koukli a já chtěla, aby mě spolkla zem. Sedla jsem si vedle Míši, ta to samozřejmě veděla. "Takže, jak budou vypadat hodiny tělocviku, ..." přerušil ticho a dál už jsem ho ano nevnímala.

Hodina mi vůbec neubíhala a snažila jsem se vyvarovat nějakému kontaktu s učitelem. Hodina skončila a já chtěla co nejrychleji opustit tělocvičnu, ale někdo mě chytil za ruku. Samozřejmě pan učitel, nemohla jsem se na něj ani kouknout, bylo to nepříjemné a taky tam byli někteří spolužáci. Když všichni odešli, nadzvedl mi bradu, abych na něj viděla. "Podívej se na mě, prosím, musíme si promluvit."


Nový učitel !!!Kde žijí příběhy. Začni objevovat