Okuldan Arkadaş!!

216 14 12
                                    

Başlara yazı yazmayı sevmezdim ama bunu mecbur yazacağım. Öncelikle İNTİKAM ailesi olarak 2000 olmuşuz herkese teşekkürler fakat voteler çok düşük ve bu benim moralimi bozuyor. Neyse vote yapın lütfen bay djdkskdk ♥

"Hala hangi yüzle arıyorsun?"

"Kızım Nasılsınız merak ettim sizi?"

"Çok iyiyiz hatta senin yüzünden olan her şeyi atlattık. Ben krizlerimi Asya da benden başka kimseyle konuşmamasını."

"Kızım Üzgünüm böyle olsun istemezdim."

"İstemeseydin terk etmezdin. O yaşta ki çocuğa sakın ablandan başka kimseyle konuşma deyip hayatını mahvetmezdin. 6 yaşındaki bir kıza kriz geçirttirmezdin. Şimdi sakın bir daha bizi arama."

Kapattım. Ağlıyordum. Sadece Ağlıyordum.

"Neden annene böyle kötü davrandın?"

"Duymadın mı? O bizi terk etti bu hastalıklar neden sanıyorsun? Ben annem yüzünden kriz geçiriyorum 6 yaşımdan beri bu ne kadar zor biliyor musun? Giderken Asya ya ablandan başka kimseyle konuşma dediği için kız 5 yaşından beri sadece benimle konuştu bunlar ne kadar zor haberin var mı? Hayatım o kadın Yüzünden böyle. Ve ben artık öyle olmak istemiyorum Asya da."

"Seni anlayabiliyorum. Annemde beni terk etti. Ve biliyor musun bende krizler geçiriyorum."

What dedin gülüwww??? Sonra da ekledi.

"Yani geçiriyordum. 16 yaşımda yurt dışında tedavi oldum artık geçirmiyorum."

"Bende tedavi oldum artık geçirmiyordum ama sen geçirttin."dedim göz yaşlarımı silip gülmeye başlarken.

"Özür dilerim güzelim. Ama Arya ismi beni mahvediyor."

Güzelim mi demişti o? Peki güzelim derken dudaklarının ne kadar öpülesi bir şekle büründüğünü biliyor muydu bu yağuşuklu aşkım? Ne aşk mı tövbest. Neyse nerde kalmıştık hah hatırladım.

"Anlatsana şu Arya işini."

"Şimdi zamanı değil ama sana söz veriyorum bir gün sana tüm hayatımı anlatacağım. O gün bana gerçekten aşık olduğun gün olacak. Umursamazım ama söz verirsem asla dönmem."

"Hayatını anlatacağın günü sabırsızlıkla bekleyeceğim."

"Bana aşık olduğun günü sabırsızlıkla bekleyeceğim."sonra da ekledi

"Sizinkiler seni merak etmesin?"

"Yok yok boş ver. Gizem Volkan derdindedir Asya da onlarla uğraşıyordur beni fark etmezler."

Yanımıza sürtük tipli bir kız geldi ve Meriç in kucağına oturdu. Hey ne yaptığını sanıyor bu? Yanlış anlamayın kesinlikle kıskanmadım sadece kızı 38 yerinden pıçaklayıp dere kenarına bırakıp kaçmak istiyorum. Ne? Ne psikopatı? Ben mi? Bak lan işine. Kız kucağına oturunca sinirden ateş püsküren gözlerimi Meriç ten kaçırdım. Sırıttı gerizekalı. İnşallah sinir olduğumu anlamamıştır yoksa ego tavan.

"Bu kız kim aşkoş?"

Bakın hala yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum sadece kızı sikmek saçını başını yolmak istiyorum caiz midir hocam? Olum bu başkaydı lan. Delirdim.

"Okuldan arkadaş."

Okuldan arkadaş mı? Meriç gerçekten böyle mi demişti? Arkadaş. Ne sanıyordum ben kendimi arkadaş tabii ki ben ve Meriç ah salak kafam. Yüzüm düştü sanki bana arkadaş demesi baya koymuş gibi....

"Evet arkadaş."dedim bende.

"Hı anladım arkadaşsa tamam."

Kız Meriç in kucağında hareket edip duruyordu şimdi üstüne atlayacağım o olacak. Kızım bak zor duruyorum yapma bak Allah çarpsın döverim yapma lan.

"Bebeğim burada olmaz gel odaya gidelim."

Meriç in konuşmasıyla ona dönüp gözlerimi açtım. Şok olmuştum resmen. Ne demek odaya gidelim yaaa? Meriç allah seni kahretsin...

"Bende ne zaman diyeceksin diye bekliyordum aşkım. Görüşürüz tatlımmm."

Gittiler. Bende arkalarından öylece bakakaldım. Çok sinirlenmiştim ama kriz geçirmiyordum. Sadece canım o kızı öldürmek istiyordu bir de bir şeyler kırmak. Kalbim kırılmıştı. Hemde çok. Onunla konuşurken midemde uçuşan kelebeklerden eser yoktu. Karşıda masanın üzerinde duran 10 tane bardağı yere atıp ağlamaya başladım. Ne yani ben seviyor muydum bu umursamaz yakışıklıyı. Ve de ben onu bu kadar severken o başkasıyla mi gitmişti gözümün önünde? Bunlar beni mahvediyordu.

"Kahretsin.Neden bana bunu yapıyor? Yeterince acı çekmedim mi? Canım çok yanıyor Allah Kahretsin."

Bir tane bardağı elime alıp elimde sıktım ve elimi kestim. Tam bir diğer parçasıyla bileğimi kesecekken Volkan beni durdurdu.

"Aryaa sakin ol ne yapıyorsun? Kendine zarar vereceksin."

Volkan sarıldı ben ise sadece ağlıyordum.

"Ne oldu canım kim sıktı canını?"

Gizem in sorusuyla ona döndüm.

"Canımı sıkmadılar Gizo canımı çok yaktılar. Böyle kalbim paramparça oldu sadece. Herkes bana acı çektirme peşinde sadece. Böyle yani kanka önemli değil galiba. Canım yanıyor sadece canım çok yanıyor."dedim sonlara doğru kısık sesimle.

"Güzelim benim hadi gel hemen eve gidip eline pansuman yapalım ve dinlen."

Elimden kan aka aka havuzun o tarafa yürümeye başladım. Tam havuzun ordan eşyalarımızı almaya giderken önünden geçtiğimiz odadan gelen seslerle göz yaşım hızlıca yere düştü.

"Ah aşkım beni deli ediyorsun devam et seni seviyorum.."

Nasıl bir bölümdü? Yorumlarınızı ve votelerinizi eksik etmeyin lütfen sonuçta emek harcıyorum. Sizce Arya Meriç e aşık oldu mu?

İNTİKAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin