17.Bolum

10K 504 63
                                    

Merhabalar söz verdigim gibi bölüm en kisa zamanda geldi..

Hikayem diger benzer hikayelere göre daha degisik bir kurguyla gidiyo ama umarim begeniyorsunuzdur...

Lutfen yorumlayin çünkü desteginize ihtiyacim var :)

6 Gun sonrasi

Ömer ' in anlatimindan ...

Saatlerdir gözlerimi tavana dikmiş bakiyordum öylece . Aklimda ki kalbimdeki ruhumdaki tek işim oydu. Gizem.Yillardir sakladigim , gözüm gibi korudugum duygularimi gene bana bunlari tattiran kadin çıkarmıştı .

"Korkakmisim !!En ufak biseyde kacanmisim !!!

Bi bilse niye kaçtığımı söylemiydi bu sözleri acaba ??

Yoruldum artik. Küçükken sanki daha kolaydi bazi seyler , büyüdükçe agir gelmisti bana. Hele Gizemin o zengin picine askla bakmasi ve benden tavsiye istemesi. Kalbimi bir kursun gibi delen ona verdigim her tavsiye her gulumseyis. Tam ayrildilar kurtuldum demisken beni öperek disari cikmasi ve onunla konusup öpüş ....

Kaçtım her zaman yaptigim gibi ama son gelişinde tutamamistim kendimi öpmüştüm . İstemsiz dudaklarima gitti elim.

Gülümsedim .

Hayallerimdekinden daha güzeldi . Tabi tokat atıp gitmesi dışında . Birden telefonumun sesiyle ekrana baktim Fuatti.

"Selam dostum.

"Selam

"Nerdesin

"Sence

"Hala mi Ömer kaç gündür evdesin kalk artik yataktan

"Karışma bana

Diyip telefonu yüzüne kapattim. Hakliydi kac gündür Fuatin evinden ne cikmistim,nede okula gitmistim. Pekte taktığım yoktu zaten sirf Gizem için bitirmek istemistim. Ama artik oda yoktu.

Kapi calmaya baslayinca bekledim belki gelen gider diye ama israrla caldida caldi. Oflayip yataktan kalkip kapiyi bi hışım actim.

Gizemdi...

Yutkundum. Bana her zaman cocuklugumuzdaki gibi bakan kiz gitmis kizgin , saskin , ve oda benim gibi gunlerdir uyumadigi belli olan gözleriyle karsimdaydi.

Bi insani ne kadar iyi tanirsinizki ? Ben taniyordum. Gizemin her adimini düşüncesini gülüşünü mutsuz olduğunda insanlara belli olmasin diye sahte gulumseyisini , yada mutlu olduğunda ki gözlerindeki heyecani herseyi. Ben onu yillarca ezberlemistim.

Öylece bekledim

Bekledik.

6 Gün öncesi

Gizemin anlatimindan

Hayatim bi kez daha dağılmış gibiydi. Ömer beni öpmüştü . En ufak bir değişikliğe bile huzursuz olan ben , günler öncesinden haftami günümü ayarlayan kiza ne olmustu. Okul bitince farkli bir zaman dilimine düşmüş gibiydim.Aşırı değişiklik ruhumuda bedenimide çok yormustu. Ama bu son olan olay beni duman etmeye yetmisti.

Hersey bi anda olmustu. Ömer beni öpmüştü . Allahim aklimda bu 3 cümle dönüp duruyordu.

Lanet olsunki tadi hala dudaklarimdaydi sanki

İsten ertesi gün için izin almis kendimi eve hapsetmistim.Can'ada üșüttüğümü dinlenmem gerektiği yalani atip evde kalmistim. Tabi saat başı aramalarindan rahat nefes alabilirsem kafami toparlayabilecektim.Hayatimdaki bütün erkekler birdenbire farkli karakterlere bürünmüştü .

AŞKIN ÖLÜMÜ (Tamamlandı )Where stories live. Discover now