Kapiltola 5

49 3 0
                                    

„Jess!! Proboha!!" zakřičela jsem. Všude byla krev aš se mi dělalo špatně. Byla i na topení. Vspamatovala jsem se a běžela do třídy. „Paní učitelko Jess tam leží v kaluži krve" vstala a bežela na záchod. „Nikam nechodte" bouchla dveřmi. „Co se stalo?!" „Umřela?!" křičeli všichni. „Já nevím!!" podlomily se mi kolena a začala jsem brečet. Verča taky. Přišel ke mně Vašek a obejmul mně. „Bude v pohodě" utřela jsem si slzy. Doved mně k lavici. Přišla učitelka s rukama od krve. „Žije?!" zakřičela jsem. „Ano uklouzla na mokré podlaze" řekla. Uš přijela sanitka.

Pohled Jess:
V nemocnici:

Otevřela jsem oči. Vedle mně sedel Radek,Mamka a Tatka. „Co se stalo ??" zeptala jsem se. „Uklouzla jsi na kaluži vody ve škole. Pamatuješ si všechno??" Zeptal se taťka. „Jo jenom nevím jak se to stalo" řekla jsem byla jsem strašne slabá. „Radek tady sedí uš od te doby co te přivezli to je jeden den. Necháme vás osamotě mate si co říct." řekla mamka. Odešli. Radek mně obejmul. „Ty trdlo moje. Hlavně že si mi neumřela. To bych musel umřít taky. Miluju tě strašně moc." řekl a začal mně líbat. „Já tebe taky" usmála jsem se. Přišla doktorka. „Ták konečně ses nám probudila. Pamatuješ si Jméno Přimení a Datum narození??" zeptala jse mně. „Ano všechno si pamatuju" usmala jsem se. „Dobře super jestli nebudou potíže za týden tě pustíme" usmála se a odešla. Mamka a taťka přišli tak my pujdem. Mamka mi dala pusu na čelo a odešla. Taťka se zeptal Radka „Jedeš se mnou ??" „Ne pojedu po konci návštev domů" „Ok" řekl. „Papa princezno dal mi taky pusu na čelo a odešel. (Poznamka autorky: Rodiče od Jess jsou rozvedeni) Radek mně chytl za ruku „Vispi se ať máš silu na zítra" řekl. „Co bude zítra??" „Překlapko" usmal se a já taky. Potom jsem usla. Mněla jsem noční muru probudila jsem se s křikem. Přiběhla sestřička. Rozsvítila. „Co se děje??" zeptala se vyděšeně. „Mněla jsem noční muru" řekla jsem udíchaně. „Aha a o čem??" zeptala se. „Byla jsem duch a divala jsem se sama na sebe jak ležím v kaluži krve přišel tam muj přítel a řekl: Umřu když si umřela ty a podřezal se." „Byl to jenom sen tak zase spi" pohladila mně po mojí obvázané hlavě a chtěla odejít. „V kolik šel domů ??" řekla jsem. „Zhruba v 21:00 celou dobu tě držel za ruku. Kdyby jsem mu neřekla ať de domů tak by tu byl ještě teť" usmála se a odešla. Zavřela jsem oči a přemíšlela co to bude za překlapení. Ale usla jsem.

Takže ahoj máte tu další díl a 426 slov :o Líbí se vám tento díl ?? Jestli ano zanechte vote. Vcelku Jess závidím takového kluka :3 Baví mně to :3

-V-

Im a monster.Kde žijí příběhy. Začni objevovat