Kapitel 18

2K 50 0
                                    

"Ali's POV "
Jag gick iväg till James skåp där han stog.
"Vi måste prata!" Sa jag
Han nickade
Jag berättade hur jag kände och tillslut sa han.
"Visst! Jag behöver inte dig!" Sedan gick han iväg.
Jag pustade ut och sedan gick jag mot Cameron, Sophia och Matt. Jag log mot dom. Vi gick in i matsalen. Ingen var där för det var inte lunch. Cameron och Matt sprang iväg och kom snabbt tillbaks med en stor nalle i varsin famn. De log mot oss. Sophia gick fram och kysste Matt. Jag stod och tittade på Cameron. Han var så himla gullig och snygg. Sedan började jag springa mot honom. Han trodde bara att jag skulle krama honom men nehe du det blev en kyss. Skit i James. Jag vill ha Cameron.

"Sophias pov "
Cameron såg helt chockat ut. Ali tog tag i nallen och skuttade leksamt ut ur salen. Cameron följde efter en stund efter som en liten hund. Jag och Matt skrattade.

"Camerons pov"
Hon kysste mig! Hon fucking kysste mig! Freaking Allison Owen kysste mig. Jag vet att vi har gjort det förut men nu var det hon som kysste mig. Jag gick efter henne. Tillslut stannade hon och vände sig om och viskade i mitt öra.
"Möt mig utanför när vi slutar idag" och sedan pussade hon mig på kinden. Hon gick iväg. Jag vet att det är så lågstadiet men nu är det såhär att den här tjejen är Ali Owen.
Efter vi slutat så sprang jag in på skolgården där Ali stod. Hon log mot mig och sedan gick vi hem till henne. Ingen var hemma. Vi gick till hennes rum.
"Så det är här du och Sophia bor" Sa jag
Hon nickade.
Sedan tog hon tag om mitt ansikte och drog det mot hennes. Vi började grovhångla.
"Jag har saknat dig!" Sa hon sedan
Jag tog tag i hennes midja. Sedan hörde vi att ytterdörren öppnades. Det var Matt och Sophia. Vi gick ut i vardagsrummet.
"Hallå! Mästerhånglarna här va?" Skrattade Matt
Ali puttade honom på axeln.
Sedan så gick Sophia och Ali in i deras rum för att byta om. Jag och Matt satte på en film. Ut kom Sophia och Ali med matchande kläder. Det var ett par gråa nike mjukisar och en sådan spets crop top som ser nästan ut som en bh (dålig beskrivning). "Wow!" Mumlade jag och Matt
De skrattade och sedan började vi se på filmen.
Allt var fan perfekt nu.

badboys is not good for youWhere stories live. Discover now