0.2

497 25 19
                                    

P.o.v Harry

'Jongens doe effe rustig'

Kreunt liam die achter het stuur zit. Meteen stoppen we met kloten en gaan we braaf zitten. 'Hey! kijk daar!' schreeuw ik bijna. Een auto klapt over de kop en een hoog kinder stemmetje komt boven het geluid uit. Meteen trapt liam op de rem. Meteen doen louis en zayn de deuren open en springem we de auto uit. Snel sprinten we naar de auto. Een brandende geur vult onze neuzen. Met ze alle trekken we aan de deur aan de kant waar het geluid vandaan kwam. De twee mensen voorin beweegen niet meer. Op de achterbank zit een huilend en in elkaar gedoken meisje aan haar riem te trekken. Zodra ze mij opmerkt kijkt ze huilend op. Lief lach ik naar haar. Dan begint ze hevig te hoesten en haar ogen vullen zich met tranen. Voorzichtig bevrijd ik haar uit de riem en til ik haar de auto uit. Ondertussen vult het geluid van sirenes onze oren al. Het meisje ligt bewusteloos in mijn armen. Als ik me om draai zie ik dat politie mannen de levenloze lichamen uit de auto halen. Mannen in vel gele jassen komen met een brancard naar mij toe rennen. Voorzichtig leg ik het kleine meisje op de brancard. 'Kunnen we mee naar het  ziekenhuis?' twijfelend kijken de mannen elkaar aan. Dan knikken ze en rennen de jongens en ik naar de amnulance. Behalve liam. Hij zal met de bus komen.

Slaperig leun ik met mijn armen op de leuningen van de krappe ziekenhuis stoeltjes. Verveeld kijk ik voor de duizendste keer de wachtkamer rond. De enige die hier zitten behalve wij vijfen is een oude man met een brees om zijn pols en een jongen met een blauw oog en bloedneus.

'Harry stiles?' vragend kijk ik op. Omdat de ouders warwn omgekomen en haar familie nog gevonden moest worden en er toch een volwassene moest worden opgeschreven bij alle papieren had ik mijn naam maar gegeven.

'Dat ben ik' de dokter kijkt me verbaasd aan. 'Jullie zijn van one direction!' lacht de vrouw. Dan kijkt ze weer serius. 'Alle ingeademde rook in haar londen is verijderd. En de wondjes op haar armen wn gezicht zijn verschoond en gehecht. Op wat kleine kneusinkjes en blauwe plekken na maakt ze het goed. Ze slaapt nu.'

Opgelucht halen we allemaal adem

'Het enige probleem is, is dat ze wakker zal worden als wees.' zuxht de vrouw medelijdend.
'Wij adopteren haar ' 'wat?!' alle jongens kijken me verbaasd aan. 'Hoe wil je dat doen?!' vraagt liam. ' nou we zijn met ze 5e en er is geld zat!' ' we zijn met ze 5e dat is het probleem! Hoe wil je een kind opvoeden met ze 5e?!' vraagt zayn

'Geen idee maar we vinden een manier!' vasberaden vliegen de woorden uit me mond

Het moet..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 27, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

adopted by one directionWhere stories live. Discover now