Afsted. Afsked?

3 0 0
                                    

Hej, jeg hedder Rose, jeg er 18 år gammel. Jeg er født i London men bor i Danmark da begge af mine forældre døde i en flyulykke den 25 Marts 2005. Nu bor jeg ved min bedstemor, men har en moster i London, jeg flytter snart til London og bor der! Jeg skal på Londons skuespillerkskole! Jeg glæder mig helt vildt! Jeg rejser derover med min kæreste, Lukas. Han skal læse Jura. Kedeligt. Vil jeg sige.... Lukas er meget voldelig og han udnytter mig dag og nat.
_________________________________________

Det blev morgen. Dagen hvor jeg skulle rejse. Min bedstemor havde lavet morgenmad til mig! Hun er den bedste af alle. Jeg kommer til at savne hende... "Godmorgen, Rose er du klar?" spurgte bedstemor "Ja, det bliver så hyggeligt! Og jeg vil ringe til dig så tit jeg kan" "Det ved jeg du vil, skat. Det ved jeg! For du er en dejlig pige! " sagde bedste.
Morgenmaden var fantastisk som altid, min bedstemor ville køre mig til lufthavnen hvor jeg skulle mødes med Lukas. Da vi sad i bilen og skulle til at køre, begyndte jeg at tænke på hvor meget jeg ville savne bedstes hus, hendes have, æbletræerne, katten, og bedste! Det var en mærkelig tanke... Jeg begyndte stille at græde.. Bedste kiggede på mig og smilede, hun sagde ingen ting. Hun smilede bare og det fik mig til at falde til ro.
Vi ankom til lufthavnen og chekkede mine ting ind. Jeg har en masse tøj med, jeg har ikke mange penge..

Nu skulle jeg sige farvel... Jeg krammede bedste og hun kyssede mug i panden, luge før jeg gik rakte hun mig en gavepose. Hun sagde at jeg skulle åbne den når jeg kom hen til min moster.

Jeg gik hen til gaten, der sad Lukas. Han smilede da han så mig." Hey baby, er du klar? "
" det er jeg vel? " han kyssede mig... Jeg følte intet..
Vi gik ombord på flyet og så var det afsted mod London.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 24, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Another WorldWhere stories live. Discover now