3

31 1 0
                                    


Heeey mensen ik ben het sorry dat ik heel lang niet heb geschreven. Maar laat ik dan maar beginnen......

Quinten
Ik bel aan en ik hoor gelijk de trap, na 2 seconde staat sascha voor me. Ze heeft zulke mooie ogen. Dat zij mijn wolf genaamd Quindo. "Hé hoe gaat het" ik denk dat ik naar haar staarde want ze begon opeens te lachen. Ze vraagt of ik binnen wil komen en ze maakt plaats bij de deur. "Wat is er" vraag ik aan haar.

Sascha
"Wat is er" vraagt Quinten. Ik pak gelijk mijn hals vast en hij ziet het gelijk. Hij haald voorzichtig mijn hand weg en haald mijn make-up eraf.
"jaa dat" zeg ik snel. "Daar wou ik het met je over hebben" . Ik vertel wat er allemaal is gebeurd maar hij schikt niet. Hij kijkt heel sirieus en zegt dan "je bent gekrapt door een weerwolf". Ik stond even stil. Ik wou zo veel vragen maar het enige dat er uit kwam is "maar.... hoe.......jij.....wie. "
Dan zegt hij " ik weet dat je overstuur bent" "hoezo weet jij dat ik ben helemaal niet overstuur..... wie is overstuur, ik niet hoor" drukte ik uit mijn mond en ik hadden er gelijk spijt van. Het lijkt wel of hij mijn gedachten kan lezen want hij zegt gelijk " maakt niet uit" "oké oké oké" zeg ik in een vlug tempo "en ben jij ook een weerwolf........

Sorry dat ik weer een korte pagina heb maar moet veel doen duss
Ook sorry voor de typefoutjes
Xxx noa

Werewolf loveOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz