3.Illusiono

95 20 3
                                    


Όλοι στο γυμναστήριο με κοιτάζουν σαν να σκότωσα κάποιον.

Ειλικρινά, δεν τους κατηγορώ . Ο κύριος Γουέμπσον έρχεται προς το μέρος μου."Κυρία Στέβεσον! Είστε καλά?" Η κυρία που αναγνωρίζω επειδή δουλεύει στο γραφείο τον ακολουθεί από πίσω στα σκαλιά.

"Είμαι εντάξει." Λέω αναστενάζοντας. 

________

Μετά το σχολείο, έχασα το λεωφορείο επειδή εξηγούσα το κ.Γουέμπσον γιατί ο ηλίθιος αποφάσισε να ανοίξει μια τρύπα στο ταβάνι.Ο κ.  Γουέμπσον δεν ήταν θυμωμένος μαζί μου, είπε ότι καταλάβαινε ότι δεν ήταν δικό μου φταίξιμο. Επίσης , είπε ότι δεν έφταιγε ούτε ο Darkshadow, στην πραγματικότητα τα λόγια του ήταν, " Έχει να σκέφτεται για μια ολόκληρη πόλη, όλη την ώρα. Θα ήταν προφανώς το στρες, καημένο αγόρι,".

Γούρλωσα τα μάτια μόνο στην σκέψη του τι συνέβη σήμερα καθώς προχωράω στο σπίτι. Ξέρω, ξέρω τι θα πείτε- προχωράς στο σπίτι μόνη?Αφού έμαθες ότι ένα σούπερ φρικιό σε ψάχνει?

Αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή, η Μπάρμπαρα είναι στην δουλεία ως συνήθως, και δεν πήρα το αμάξι μου σήμερα γιατί είχε κίνηση. Και κυρίως γιατί δεν ήθελα να ξοδεύω πετρέλαιο.

Ο ήχος του κινητού μου με αποσπάει από τις σκέψεις μου.

"Άγνωστο?"Διαβάζω.

Είμαι σε δίλημμα να το ανοίξω ή όχι.

"Παρακαλώ?"Και προφανώς αποφάσισα να το κάνω.

"Είστε η Τάρα Στέβεσον?" Ρωτάει μια γυναικεία φωνή.

"Ναι, ποιος είναι?"Ρωτάω.

"Είμαι η Μελίντα Κάρτερ από το νοσοκομείο Regional, Λυπάμαι αλλά η φίλη σας, η Ολίβια, ήτανε σε ένα τρομερό ατύχημα. Πιστεύουμε ότι ήταν στο δρόμο της από το σχολείο. Όταν ένας άντρας- δεν είμαστε σίγουρη ποιος ακόμα έριξε ένα παλιό κτήριο. Η Ολίβια βρισκόταν κοντά στο σημείο που έπεσε, πολύ κοντά. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση." Τα λόγια της με σοκάρουν.

Έχω τόσες ερωτήσεις, τόσα πολλά πράγματα να πω- αλλά τίποτα δεν βγαίνει.

"Κυρία είστε ακόμη εκεί?"

"Ναι, ναι εδώ είμαι. Έρχομαι τώρα από εκεί."Λέω.

Κλείνω το τηλέφωνο και αλλάζω κατεύθυνση. Ποιος στο διάολο ρίχνει κάτω ένα κτήριο? Πάντως όχι ένας υπέρ ήρωας, γιατί θα ήξερε ποιος ήταν.

Τρέχω στην μέση του δρόμου, παντελώς ενήμερη ότι πιθανός μοιάζω με τρελή. Το νοσοκομείο είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά οπότε δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να πάω σπίτι και να πάρω το αμάξι μου. Βγάζω το τηλέφωνο μου και παίρνω τον αριθμό της Μπάρμπαρα.

After Midnight || h.s ||Greek translationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα