3. Fejezet: Veszélyes Találkozás

80 6 0
                                    

Másnap már el is kezdtük a tanulást. A nagyi igyekezett mindent megtanítani nekem, amire szükségem lesz a vámpírok megöléséhez. Nagyon szorgalmasan tanultam. Muszáj volt. Bosszút kell állnom majd, de a legfontosabb a falu védelem volt.
- Luna, ne a haragodra koncentrálj! Menj inkább keress az erdőben nadragulyát.

Elindultam, de nem jutottam messze, mikor megláttam egy fiatal, körülbelül velem egyidős fiút a fák között. Engem nézett. Barna, göndör haján látszott, hogy a folyóban fürdött. Kék szemei veszélyesen csillogtak. Közelebb mentem hozzá, de ő hátrálni kezdett. Ekkor jöttem rá, hogy kivel is állok szemben.

*Alex szemszögéből *

Nem tudtam távol tartani magam tőle, muszáj volt figyelnem. Láttam, ahogy harcol, láttam, hogy mire képes. Tudtam, hogy a bosszú hajtja, de azt is, hogy győzni fog. Ha így folytatja, sikeresen le fogja ölni a fajtámat. Köztük engem is. Összeszorult a szívem a gondolatra.
Hirtelen iszonyatos éhség tört rám, éjjel nem ittam túl sokat. Elindultam vadászni.
Nem jutottam messze, mikor megláttam egy őzet. A lányra emlékeztetett. Olyan gyönyörű és kecses. Muszáj volt levadásznom. Minden porcikám őrá vágyott. Akartam őt. Éppen el akartam tüntetni a vad tetemet, mikor megláttam a lányt a fák között. Észrevett, majd felém akart jönni, de hátrálni kezdtem. Majdnem elestem az őzben. Láttam rajta, hogy tudja, de már nem tudtam mit csinálni.
-Te... te egy mocskos vérszopó vagy. Megöltétek a családom. Ezt nem ússzátok meg szárazon.
- Én nem voltam ott, épp a nagyidat figyelmeztettek. Sajnálom, ami a szüleiddel történt. Bárcsak segíthetnék valahogy.
- Hazudsz, te átkozott! - elindult felém, de láttam rajta, hogy fáj neki a szülei halála és össze fog esni. Gyorsan odarohantam és elkaptam, pont mikor elájult.

Sounds of the Demons {Szünetel} Where stories live. Discover now