Κεφάλαιο 2ο

148 17 4
                                    

(Διαβάστε το σημείωμα στο τέλος του κεφαλαίου!)

•Kylie's Pov•

Bob:"Ποσά ειναι Evan?"

Evan:"Πόση ώρα την είχες?"

Είμαστε στο γραφείο του Evan και περιμένω τον Bob να δώσει τα χρήματα στον Evan και Μίλαν λες και είμαι αντικείμενο...βασικά το έχω συνηθίσει αλλά κάθε φορά που ακούω την φράση "πόση ώρα την είχες?" είναι κάτι σαν μια ταινία μικρού μήκους να περνάει μπροστά μου στην οποία πρωταγωνίστρια είμαι εγώ και πρωταγωνιστής ο αριθμός των αντρών με τους οποίους έχω πάει για να πάρω τα χρήματα που χρειάζομαι...Αλλά σε όλα αυτά θα δώσω ένα τέλος σε 6 μήνες περίπου...Τότε που θα έχω μαζέψει τα χρήματα που χρειάζομαι για να νοικιαζω ενα μικρό διαμέρισμα αλλά ταυτόχρονα βολικό που έχω βρει...Βέβαια αυτό το διαμέρισμα άνετα θα μπορούσε να έχει πουληθεί μέσα σε 6 μήνες αλλά είμαι τυχερή γιατί ή γυναίκα ή οποία το νοικιάζει έτυχε να είναι μια από τις γυναίκες που ο άντρας τους έχει πάει μαζί μου....Αλλά ευτυχώς ή κύρια Cathrin κατάλαβε τι "δουλεια" κάνω και δεν μου κρατάει κάπως κακιά γι'αυτό που έγινε μεταξύ εμένα και του άντρα της...

Evan:" Είπα 160$ και τέλος"

Αναπηδησα στην καρέκλα από την δυνατή φωνή του Evan και προσπάθησα να καταλάβω γιατί φώναξε έτσι...

Bob:"Μα είσαι πολύ ακριβός! 160$ για 40 λεπτά?"

Evan:"Να σκεφτοσουν την τιμή πριν πηδιοσουν τώρα σωστά αλλιώς δεν θα καταλήξεις καλά!"

Χμμ...τώρα κατάλαβα! Δεν φτάνει που με πήδηξε λέει ότι 160$ είναι και λίγα! Κανονικά περισσότερα θα έπρεπε να τους χρεώνει ο Evan γιατί δεν είναι ένα απλό πήδημα και τέλος για εμένα! Είναι κάτι σαν μια καθημερινή κακοποίηση! Αλλά δεν μπορώ να επεμβω γιατί από την στιγμη που "εξαρτομαι" από αυτόν δεν μπορώ να πω κάτι....Οπότε απλά θα κάνω υπομονή για αυτά τα χρηματα...!

Bob: "Αν και ακριβό το έχεις το πουτανακι σου, οριστε!"  Καθρέφτες Bob καθρεφτες? (Ελπίζω να καταλάβανε τι εννοώ)

Evan:"Ωραία τώρα σήκω και φύγε και ελπίζω να σε ξαναδουμε εδώ στο μαγαζί! Και που ξέρεις εαν μας είσαι τακτικος σου κάνουμε και καμία προσφορά....θα σε περιμένω."

Δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ ότι ο Evan ξέρει να προσελκύει κόσμο μιλώντας για προσφορές! Οπότε μιλάει για προσφορές ο "πελάτης" του σκέφτεται ότι θα έχει 2 σε 1 και ευχαρίστηση και οικονομική άνεση.Οπότε δεν χάνει ποτέ την πελατεία του.

Kidnapped For Good {GW15}Where stories live. Discover now