bölüm 10

2.3K 52 23
                                    

Hoshi jigme
Bir dakika bebek,hamilelik,düşmek...
Neeee?
Ne demek hamileydin sonra seni dövenler yüzünden öldü.
Bu bu nasıl olur ya?
Bir erkek nasıl hamile kalabilir?
Çıldiracagım.bu bu imkansız.
Erkekler hamile kalamaz
Bu gerçek.
Flashback
İtsuri ile sevişmemizin ardından 1 ay geçti.
Ne olduysa durmadan benden kaçıyor.ilk haftalar çok utandığı için yüzüme bakmamak için kaçıyor sandım.Bu çok ilginç.
2 hafta dayanamadım ve onu okulun duvarına kıstırdım okulda çok popular olduğumuz için ve belalı tipler olduğumuz için kimse ne yaparsak yapalım karışmıyor.
Ona neden benden kaçtığını sordum.o tam birşey söyleyecekken ağlayıp söylemekten vaz geçti.Ona neden durmadan fugiki ile herkesten gizli gizli konuştuğunu sordum ona da birşey demedi ağlamaya devam etti.tabi daha sonra ben de onu bıraktım tabi hala benden kaçıyor.
Ama bu gün okul çıkışı durmadan gittiği yere kadar takip etmeye karar verdim.okul sonrası o çıktıktan sonra onu takip ettim ve öğrendim ki fuginin evine gidiyor ve bütün bir gün orda kalıyor.
Sonra merak ettim ve akşam onların uyuyacağını düşündüğüm bir vakitte evin yanında bulunan ağaca tırmandım.o ağaç fuginin odasına çıkıyordu.odasına vardığım da itsu yine ağlıyordu ve fuji onun boğazına dirseğiyle bastırıp duvara yaslamıştı.beynimden vurulurmusa döndüm.ve baktigim pencereyi kırıp odanın içine girdim.sonra fuginin dirseğini it sudan çektim.ilk önce fugi ye yumruk atıp sen benim olana na dil ellersin ve onun istemediği çok açık.onu neden anlattın pislik heri dedim ve bir yumruk daha attım.üre düştü dudağı kanıyordu ve sanırım burnu kırdım.Ben onu yumruklarken it su elimi tuttu ve fugu nin önüne geçti ona dokun ma dedi.kalbim kırıldı.
Gözlerim doluyordu ve dayanamadım neden onu koruduğunu sordum ve ardından sen benim hislerime rağmen seninle sex yapmamıza rağmen bu seferde fugi nin mi altına giriyorsun yoksa seni seni dedim ama kelimeler ağzımdan çıkmadı.
!-![ ne yazacagimi bulamadım ne yazık ki]
İtsu yerde yatan fuguyi kaldırdı ve yatağa yatırdı.ardından sana anlatmam gereken şeyler var dedi.
Dün beni dönenleri hatırlıyorsun dedi?
Evet hatırlıyorum o pislikleri kendi kanlarıyla yıkadım ölmüş olabilirler.tabi umrumda değil.
Sonra onlar yüzünden ve senin yüzünden bebeğimi kaybettin dedi.
Ben senden hamileydim.o gün sexten sonra beni bayıltıp kıçını devirip yattın ayrıca içime boşalmışsın lanet herif dedi.
Yine ağlamaya başladı.
Uyandıktan sonra olanları biliyorsun eve geldikten sonra annemarie hamile kalabileceğini anlattım ve onlarda beni evden attılar 1 aydır fugiyle kalıyorum.
Diğinin beni duvara yaşlanması ona bebeği düşürdüğünü soylememdi.dedi.
Ne çok konuştu .
Bebek düşürdüğü için onu duvara yaslamak sebep değil.
Flashback son
Evet de ne demek oluyor.
Açıkla bunu bana nasıl oldu.
-bizim nesilde erkeklerin bazı kadın hormonlarına sahip.
Gerçi bu nadir bir durum ama yinede akrabalarım her erkek çocuğunu dikkatlice kontrol yaptırılıyor.dışı hormonları da olabilir diye.ve ben de 3 nesil sonra ortaya çıkan hem dişi hem de erkek hormonlarına sahip biriyim.akrabalarım şok oldu.
Birgün gay olur da bitinden hamile kalabileceğimden korktular.ve korktukları başlarına geldi.
Senin çocuğuna hamile kaldım.annem hile hamile kalabileceğini söylediğim günde tabi ki de beni kapı dışarı ettiler ve ben de yineliyorum bunları farkındaysan fugi de kalmaya başladım çünkü o benim ailem daha doğrusu herkes hakkında araştırma yaptığı için ben ona güvenebildim.ayrıca tekne deyken sen uyurken biz bunları konuşmuştuk.
Hamile olduğumu 1 hafta sonra anladım ve o günden sonra seni gördüğüm de ağlayarak uzaklaşmaya başladım ondan önce zaten yüzüne bakamıyordum.yine söylüyorum beni dövüşenler için bir aylık bebek düştü.zaten kavgadan sınra fuginin beni götürdüğünü biliyorsun götürdüğü yer hastaneydi 2 saat ameliyat oldum bu sabah hastaneden kaçtım saat 5 de fugi nin Evine geldim okula gittim hazırlanıp.canım çok açılmasına rağmen sırf seni görebilmek için.okul çıkışı fugi nin evine geldin ve sonra olanları biliyorsun.tabi hastane dekiler beni arıyor ve nasıl hamile kaldığımı öğrenmeye çalışıyor orası ayrı bir konu.
Ona baktım bunlara inanamıyordum.fugiye döndüm ve üzgünüm dedim.sonra da ağlayan usuma kıyamayarak sarıldım.Ona seni seviyorum dedim. Başını kaldırdı gogsumden ve ben de seni seviyorum dedi.çok sevindim sonra gözümden yaş akmaya başladı.Ona bebegimizi kaybetmek beni çık üzdü ama senin ağlamaya ise kalbim dayanamıyor lütfen ağlama dedim.
Fugi ye dönüp ben burda kalıcam birkaç gün genkei ye açıklarım durumu.hem biz arkadaşız birbirimizden sır saklamamalıyız tabi birçoğumuz sevgili ama neyse.diyetlerine de sonra açıklarız ilk öncelik genkei onu kızdırmak istemiyorum biliyorsun onu kızdırmak demek ölmek demek.o kavgacı bir tip değil ama yalana,iftiraya,acımaya,ve bunun gibi şeylere dayanamıyor.korkutucu oluyor.kişilik değişikliği yaşıyor.ve tabi yaptığı hicbir şeyi hatırlamıyor.böylesi de von korkunç dedim.
Sonra telefondan birkaç hemşire ve aile doktorumuzu çağırdım.
İtsuyu odaya yatağına yatırdım dinlenmesi gerekiyordu.Ben ve fugi de. Biraz konuştuktan sonra odalara ayrıldık.
Bu gün çok garip geçti.sevdiğim adamdan çocuk olması bu ne biliyim gay bilim kurgu hikayesindey mişim gibi geliyor.
Bir sonra ki günler ne olur bilemem.

Yosh sonunda bitti.
Biraz acıklı mı oldu ne.
Sizce bu bölüm nasil di.
Baya da yazdım
Medya da ki kişi hoshi.
YORUM VE VOTE ATMAYİ UNUTMAYİN.

acemi yazariniz şeyma.

Küçük not
Erkek okuyucu var mi merak ediyorum.
Böyle kitapları okumaktan utanmayın.kendinizi belli edin.

ceza oyunu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin