Yaram Yarimdir

83 9 1
                                    

Son zamanlarda aklımdan hiç çıkmıyorsun . Napıyosun ? Nerdesin ?  Mutlu musun ? Hiçbirini bilmiyorum . Sadece bir yerlerde nefes aldığını biliyorum . Bu çok acıtıyor bazen . Bazende yaşadığın için mutlu oluyorum . Aslında buda çok kötü bir şey  . Bilmediğin bir şey için mutlu olmak . Çok saçma değil mi ?

Günlerden 8 Eylül . Sen gittin 27 Ağustos'da . Günler çabuk geçiyor onca ay sevdiğimi anlayamadım . Şimdi anlıyorum . Çok değer verdim sana çok sevdim . Onca hata yapsan bile sevdim seni . Nedensiz sevdim . İkinciydin ve ikinciyi hak ediyorsun diye düşündüm her zaman . Yanılmışım . İlkinde nasıl yanıldıysam şimdide yanılmışım be yarim . 

Giderken yaralarımla bıraktın beni ey sevgili . Gittin kalbim paramparça oldu . Ruhum yaralandı .Gözümü senden başka kimseye bakmazken şimdi nasıl bakayım ? Çaresizlik işte bu . Seni severken başkasını sevmeye çalışmak büyük aptallık olur . İşte bunu yapan kaybeder zaten . Bunu yapma sevgili , ben denedim bir işe yaradığı söylenemez. Sadece daha çok yara açıyor kalbine ve sen bunu yapa yapa alışıyorsun , ruhun bu acıya katlanıyor . Nasıl senin yokluğuna alışmışsam , o hataya da alışırım diye düşünüyorum bazen . Ama yok sevgili , bu çözüm değil olamaz. 

İnsan sevdiğini kaybedince anlarmış , geç oldu ama seni sevdiğimi anladım ey sevgili . Paramparçayım . Ruhum bitkin , ben bittim . Öyle işte sevgili . 

Bir gün okursun diye bu yazıları buraya yazıyorum sevgili . Bu yazılar sana hitaben başkasına değil . Niye başkasına olsun ki , sana söylemedim mi sana değer veriyorum diye , dediğim zaman tutan bir insanım ben . Gidip başka kollara atılan değil , seveceksen adam gibi seven bir insanım ben . 

Beni saran kolların senin kolların olmasını , beni öpenin senin olmasını , bana aşk ile bakanın sen olmasını isterdim ey yarim..

Şimdi gittin , karanlığını verip , şimdi gittin Güneşim .  Hava karardı her akşam nasıl normal Güneş batıyorsa o günde sen battın bir daha aydınlanmadın.

Şimdi bende karanlıktayım , korkuyorum sevgilim . Her insan hata yapmaz mı ? Yapar , ama sen ve ben büyük hatalar işledik . Sen gitmeyi seçerek büyük hatayı yaptın. Bense sana inanarak. Şimdi söyle bana bu hatalar telafi olmaz mı ? 

Beni bırakıp başka bir kadına gittiysen geçen yaptığın gibi sana şu şiiri armağan ediyorum . Kendi ellerimle yazdım . Belki bir gün okursun diye ; 

Gözlerine bakarım doya doya,
O başka yöne bakarken ,
Dudaklarına bakarım doya doya,
O başkasını öperken,
Sarılışını hayal ederim doya doya ,
O başkasına sarılırken
Aşık olduğumu hissederim
O başkasına aşıkken..  
 

Şimdi gitme sırası bende yarim , nasıl seni sevdiysem nasıl buna alıştıysam , yaramada alışırım . Benim yaram YARİMDİR.

#kristenim134

Gizemli Kızın Defteri...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin