1: Alex

23 1 0
                                    

Jeg heter Alex. Alt er vanskelig nå for tiden. Foreldrene mine døde i fjor. Da bestemte besteforeldrene mine at jeg skulle flytte til Norge. Norge av alle land...
Det var jo en grunn til det, da. Tante Maria bor jo der med sønnen sin Oscar. Jeg har jo ikke lyst til å bo der, liksom. Jeg har jo alle vennene mine her, Claire, Hillary, Ashley, Tristan, Robin, Justin og mange flere. Jeg vil ikke forlate dem. Jeg går på skole her. Alt jeg kjenner og vet om er her. I NEW YORK.

«Gleder du deg, Alexandra?» spør bestemor.
«Jeg heter Alex» knurrer jeg tilbake.
«Okei, Alex. Gleder du deg?» spør bestemor, fortsatt vennlig.
«INNI HELVETE, BESTEMOR! DU MÅ FAEN MEG SENDE MEG BORT TIL ET JÆVLA LAND OPPI NORDPOLEN. JEG KAN IKKE SPRÅKET OG JEG VIL IKKE BO HOS MARIA! JEG KJENNER IKKE HENNE FOR HELVETE!»

Bestemor hadde vært stille siden jeg hadde knurret til henne i dag tidlig. I dag var det min siste dag på skolen.
«Kjære Alex. Du er den beste jeg har møtt, jeg elsker deg virkelig høyt. Enda du kan være aggressiv og en pervers gris, så er du verdens beste bestevenn. Jeg håper at du en dag kommer til å komme tilbake til New York, eller jeg en dag kommer til Norge. Også, vi kommer jo selvfølgelig til å holde kontakten på Skype. Husker du alle planene vi hadde da vi var 8? Det minnealbumet vi laget sammen. Der det sto alt vi ønsket. "Hei jeg heter Alex og jeg skal bli prinsesse når jeg er stor". "Hei jeg heter Hillary og jeg skal bli dronning når jeg blir stor". Alle disse planene kommer til å gå rett i vasken. ALLE planene, Alex. Du vet, vi planla å dra til Hollywood for å bli store kjendiser, men i stedet drar vi hver vår veg. Alexandra Hilton, jeg kommer til å savne deg hver eneste dag i hele mitt liv». Hillary brettet sammen arket og gikk mot meg. Hele klassen klappet. Klumpen i halsen ble større og større. Hillary la armene rundt meg og ga meg en klem. Jeg kjente lukten av den deilige Victoria's Secret-parfymen hennes. De mørkebrune lokkene kilte meg på kinnet. Jeg husker godt første gang Hillary hadde prøvd hair extensions. Hillary er en vakker jente.
«Veldig rørende. Bra jobba, Hillary!» sa læreren. I det ringte det ut. Tiden var kommet. Tiden for Norge.

-

Kort kapittel :( Dette var første kapittel av den nye boka mi, Alex og Lucas :D
Håper dere liker det <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Alex & LukasWhere stories live. Discover now